Ο Πιρς Μπρόσναν δίνει το ΟΚ σε αυτούς τους ηθοποιούς για τον ρόλο του Τζέιμς Μποντ

Ο Πιρς Μπρόσναν εξετάζει ποιος θα πρέπει να αναλάβει τη βασιλεία ως Τζέιμς Μποντ στη συνέχεια της ταινίας.

Ο 68χρονος ηθοποιός παρουσίασε τον εικονικό πράκτορα από το 1995 έως το 2002 σε τέσσερις ταινίες: GoldenEye, Tomorrow Never Dies, The World Is Not Enough και Die Another Day.

Σε μια νέα συνέντευξη με το People, ο Πιρς έδωσε τη σφραγίδα έγκρισής του για τον Idris Elba, αγαπημένο εδώ και πολύ καιρό, να αναλάβει τον ρόλο του Daniel Craig, ο οποίος υποχωρεί μετά την πρεμιέρα του No Time To Die αργότερα φέτος.

«Ο Idris Elba έρχεται στο μυαλό», είπε. «Ο Idris είναι μια τόσο δυνατή παρουσία και μια τόσο μεγάλη ένταση φωνής. Θα ήταν υπέροχος. "

Ο Πιρς ονόμασε επίσης τον Τομ Χάρντι: «Ο Τομ μπορεί πραγματικά να μασήσει τα έπιπλα, απλώς να είναι αγόρι μπάλα - και οι δύο άντρες μπορούν».

Ο Πιρς πρόσθεσε το τρέξιμο του Ντάνιελ, λέγοντας ότι ήταν «θαυμάσιος και μπορεί να πάει μακριά προς τα πάνω, με τους ώμους πίσω. Άφησε πραγματικά ένα ανεξίτηλο σημάδι στο franchise. Ο χρόνος και τα χρόνια που το έκανα, μια δεκαετία, ήταν ένα κομμάτι που πρέπει να αγαπάμε και ένα δώρο που συνεχίζει να δίνει, έχοντας παίξει αυτόν τον ρόλο. "

Τόσο ο Idris όσο και ο Tom θεωρούνται εδώ και πολύ καιρό φαβορί για το ρόλο, όπως και πολλοί άλλοι, συμπεριλαμβανομένης της πρόσφατης προσθήκης Rege-Jean Page, Tom Hiddleston, Henry Cavill και ενός άλλου αγαπημένου, Sam Heughan.