Έλενα Παπαρίζου: Πρωινή βόλτα με καλή διάθεση!

Η Ελενα Παπαρίζου, περνάει μια εξαιρετικά καλή περίοδο αυτό το διάστημα τόσο στα προσωπικά της, όσο και στην δουλειά της. Ο φακός του περιοδικού ΟΚ! εντόπισε την όμορφη τραγουδίστρια χωρίς τον σύντροφό της σε πρόσφατη επίσκεψη της σε studio ηχογράφησης στην Αγία Παρασκευή.

Στα προσωπικά της, φαίνεται πως ο γάμος της την έχει ηρεμήσει και την έχει ανανεώσει πολύ. Η αγαπημένη μας Ελληνο-Σουηδέζα τραγουδίστρια έχει βρει την απόλυτη προσωπική ισορροπία στο πλευρό του συντρόφου της Ανδρέα καψάλη.

Στα επαγγελματικά της, φαίνεται πως η προσωπική της ηρεμία την έχει βοηθήσει και στην δημιουργικότητά της αλλά και έχει βοηθήσει και στην ενέργειά της. Ολοκλήρωσε πρόσφατα την ηχογράφηση του καινούργιου της τραγουδιού με τίτλο "Όταν οι άγγελοι κλαίνε" σε στίχους και παραγωγή του Γιάννη Δόξα, ενώ παράλληλα ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες το νέο της αγγλόφωνο τραγούδι με τίτλο "Love till it's over".

Η Παπαρίζου έχει δώσει στην δημοσιότητα τους στοίχους από το καινούριο τραγούδι της, "Όταν οι άγγελοι κλαίνε". Δείτε το απόσπασμα που διέρρευσε:

"Γυρω μέτρα
ματια θλιμένα
και η καρδιά σου πέτρα
περηφάνια σε ανατριχίλα
στις αναπάντητη κλήση μίλα..."