Ιούλιος 2021

Η Olivia Wilde απαντάει για τη φήμη ότι παντρεύτηκε ήδη

Η Olivia Wilde ρωτήθηκε σχετικά με τη μεγάλη φήμη στο διαδίκτυο με μερικούς οπαδούς που φαίνεται να πιστεύουν ότι αυτή και ο Harry Styles παντρεύτηκαν κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στην Ιταλία.

Οι φήμες ξεκίνησαν με ένα εξώφυλλο περιοδικών κουτσομπολιού που κυκλοφόρησε στο Twitter ισχυριζόμενο ότι το ζευγάρι παντρεύτηκε.

Λοιπόν, η Olivia ρωτήθηκε για τη φήμη ενώ βρισκόταν στο αεροδρόμιο αυτήν την εβδομάδα.

Η 16χρονη κόρη της Τζούλια Ρόμπερτς κάνει το ντεμπούτο της στο κόκκινο χαλί στο Φεστιβάλ των Καννών!

Η κόρη της Τζούλια Ρόμπερτς έχει μεγαλώσει και μόλις έκανε την πρώτη της εμφάνιση στο κόκκινο χαλί!

Ο Hazel Moder, 16 ετών, βγήκε στο κόκκινο χαλί στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών του 2021 στη Γαλλία νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα για να υποστηρίξει τον μπαμπά Danny Moder στην πρεμιέρα της νέας ταινίας του Flag Day.

Η Meghan Markle υποστήριξε την απόφαση της Naomi Osaka να αποσυρθεί από το Γαλλικό Όπεν

Η Meghan Markle δήλωσε την υποστήριξή της στη Naomi Osaka.

Η 39χρονη Δούκισσα του Σάσεξ υποστήριξε την επιλογή της 23χρονης σταρ του τένις να αποσυρθεί από το Γαλλικό Όπεν του 2021 όταν της επιβλήθηκε πρόστιμο επειδή δεν έκανε συνεντεύξεις λόγω της ψυχικής της υγείας.

Σε ένα δοκίμιο για το Time, η Naomi εξήγησε πώς η Meghan και μια σειρά από διασημότητες υποστήριξαν την επιλογή της.

Όλοι οι παρευρισκόμενοι στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών πρέπει να υποβληθούν σε τεστ για COVID-19

Οι παρευρισκόμενοι στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών του 2021 θα πρέπει να υποβληθούν σε μια διαδικασία τεστ κοροναϊού κατά τη διάρκεια του χρόνου τους στην εκδήλωση.

Σε ένα νέο άρθρο από το Variety, έχουν περιγράψει τι πρέπει να περάσουν όλοι οι παρευρισκόμενοι που παρευρίσκονται κατά τη διάρκεια της πανδημίας και περιλαμβάνει τον έλεγχο κάθε 48 ώρες για COVID-19.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο, ένα από τα πρώτα πράγματα που θα πρέπει να κάνουν οι συμμετέχοντες είναι ένα τεστ σάλιου.

Ο Quentin Tarantino θα έβαζε την Maya Hawke στο 'Kill Bill Vol. 3 'με τη μαμά Uma Thurman

Εάν ο Quentin Tarantino τελειώνει το σκηνοθετικό του τρέξιμο με το Kill Bill Vol. 3, ξέρει ακριβώς τι θα είναι η ταινία και ποιους θα προσθέσει στο καστ.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο The Joe Rogan Experience, ο σκηνοθέτης του «Once Upon a Time in Hollywood» παρουσίασε την πλήρη ιδέα του.

Ο Quentin μοιράστηκε ότι «απλά επανεξετάζοντας τους χαρακτήρες είκοσι χρόνια αργότερα και απλά φανταζόμουν τη Νύφη και την κόρη της, Bebe, να έχουν 20 χρόνια ειρήνης, και τότε αυτή η ειρήνη διαλύεται».