Έφτασε η ώρα για τον γάμο του Σαββίδη junior με Ρωσίδα καλλονή

Tο ερχόμενο Σάββατο 11 Ιουνίου ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ και διαχειριστής του «Makedonia Palace» Ιβάν Σαββίδης παντρεύει τον γιο του, τον 25χρονο Γιώργο Σαββίδη με την 22χρονη Ρωσίδα καλλονή που ακούει στο όνομα Γιάννα Κουντιάκοβα (Yana Khudyakova).

Το μυστήριο σύμφωνα με πληροφορίες του govastileto.gr θα γίνει στις 6.30 το απόγευμα στον Ναό του Αγίου Πνεύματος στο χωριό Πρόχωμα που έχει κτίσει ο Ιβάν Σαββίδης και θα ακολουθήσει δεξίωση- υπερπαραγωγή με 3.000 υψηλούς προσκεκλημένους από Ελλάδα και εξωτερικό στους κήπους του πρώην κυβερνείου της Θεσσαλονίκης, στο επονομαζόμενο «παλατάκι» (το ανάκτορο που είχε χτιστεί για τη βασιλική οικογένεια).

O Ιβάν Σαββίδης έχει φροντίσει εδώ και χρόνια για την ανέγερση του Ιερού Ναού του Αγίου Πνεύματος, μια εκκλησία πιστό αντίγραφο του ναού που υπάρχει στο χωριό του, τη Σάντα Γεωργίας. Η μόνη διαφορά ανάμεσα στους δύο ναούς εντοπίζεται στους τρούλους. Στη Σάντα είναι από λαμαρίνα και στο Πρόχωμα χρυσοί! Χωράει μόλις 100 άτομα, οπότε για να μπορέσει να παρακολουθήσει το μυστήριο ο μεγάλος όγκος των καλεσμένων θα στηθεί γιγαντοοθόνη στο προαύλιο.

Tags: