Αλλάζουν όλα στον Αστέρα

Σε νέα εποχή μπαίνει ένα από τα πιο εμβληματικά ξενοδοχειακά συγκροτήματα της Αττικής, το οποίο πέρασε σε αραβό-τουρκικά χέρια. Ο λόγος για τον Αστέρα Βουλιαγμένης ένα αναπόσπαστο κομμάτι της κοσμικής Αθήνας που έχει φιλοξενήσει στα δωμάτια του, την πλαζ και τις καμπίνες του εκατοντάδες ονόματα της διεθνούς showbiz αλλά και της πολιτικής και επιχειρηματικής ηγεσίας.

Υπήρξε στέκι του Αριστοτέλη Ωνάση αλλά και συχνός προορισμός του Κωνσταντίνου Καραμανλή και του Ανδρέα Παπανδρέου. Από όταν το ξενοδοχειακό συγκρότημα ξεκίνησε τη λειτουργία του στον λαιμό της Βουλιαγμένος έχει υποδεχτεί διεθνούς φήμης προσωπικότητες όπως ο Frank Sinatra, η Brigitte Bardot, o Paul Newman, o John Wayne, οι Beatles, η Isabella Rossellini, η Corinna Tsopei και άλλοι πολλοί. 

Στα ξενοδοχεία του έχουν μείνει και αρκετοί πολιτικοί ηγέτες όπως η Margaret Thatcher, o Jimmy Carter, o Robert και ο John F. Kennedy, o Francois Mitterand, ο Boris Yeltsin, ο Mikhail Gorbachev, ο Helmut Kohl κ.α.

Το «παρών» έδιναν βέβαια και οι Έλληνες αστέρες όπως η Αλίκη Βουγιουκλάκη, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας , ο Τόλης Βοσκόπουλος, ο Ντίνος Ηλιόπουλος και η Μελίνα Μερκούρη.

Ακόμη, κάθε καλοκαίρι οι ελληνικές οικογένειες εφοπλιστών – Λάτση, Αγγελόπουλου, Λουκά και Βάσου Χατζηιωάννου, Ποταμιάνου, Χανδρή, Βαρδινογιάννη, Λαιμού, Γουλανδρή, Πατέρα, Φαφαλιού, Νιάρχου, Λιβανού, Νταϊφά, Καβουνίδη, Γοργία, Κουλουκουντή, Μίχαλου, κ.ά. –  κατέλυαν στο ξενοδοχείο.