Γιατί χώρισε ο Bradley Cooper με την Suki Waterhouse;

Όλοι πια ξέρουμε πως ο Bradley Cooper είναι για ακόμα μία φορά στη λίστα μας με τους πιο hot εργένηδες του Hollywood, μιας και η σχέση του με την πανέμορφη Suki Waterhouse, δυστυχώς, διαλύθηκε πριν λίγες εβδομάδες, μετά από δύο χρόνια.

Η είδηση αυτή έγινε βέβαια δεκτή με πολύ χαρά από τις ανά τον κόσμο θαυμάστριες του γοητευτικού ηθοποιού. Πολλοί όμως αναρωτιούνται, ποιος όμως μπορεί να είναι ο λόγος; Τι συνέβη και το μέχρι πρότινος αγαπημένο ζευγάρι «τα έσπασε»;

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, o Bradley είχε πολλά παράπονα από την Suki. Θεωρούσε πως δεν τον υποστήριζε καθόλου στα επαγγελματικά του καθώς και ότι την ενδιέφερε απλώς να περνά καλά. Το ποτήρι ξεχείλισε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου όποτε και το νεαρό μοντέλο αποφάσισε να περάσει την ερωτική αυτή ημέρα μαζί με τις φίλες της. Η Suki ταξίδεψε για Texas, αδιαφορώντας για τον καλό της.

Δεν ξέρουμε αν ισχύουν οι φήμες αυτές και προφανώς ποτέ δε θα μάθουμε. Ο Bradley ήδη έχει πετάξει για άλλες αγκαλιές, μιας και δημοσιεύματα τον θέλουν ζευγάρι με την Margot Robbie. Είδωμεν!