Δημήτρης Αργυρόπουλος: Ο μέχρι πρότινος γνωστός ως «άνδρας της Μαρίας Μπακοδήμου» αποκαλύπτει!

Ίσως να απορείτε από πού τον γνωρίζετε κοιτώντας τη φωτογραφία του Δημήτρη Αργυρόπουλου, του κριτή του τηλεοπτικού show “My style rocks”. Ωστόσο πίσω από τον άνθρωπο αυτό κρύβεται μια σημαντική καριέρα γι αυτό και ο τίτλος απλά του «κριτή» τον αδικεί! Ο τίτλος ακόμα του «πρώην άνδρα της Μαρίας Μπακοδήμου» τον αδικεί επίσης και έχει επίγνωση και ο ίδιος ότι πολλοί τον ξέρουν και τον ονοματίζουν έτσι, καθώς με τη Μαρία υπήρξαν παντρεμένοι και έχουν αποκτήσει μαζί δύο αγόρια. Πέρα όμως από όλα αυτά ο Δημήτρης Αργυρόπουλος, είναι αυτή τη στιγμή διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας Unique Media και εκδότης δύο περιοδικών ευρείας κυκλοφορίας, των «ΓΥΝΑΙΚΑ» και «Love Yourself». Έχει σπουδάσει marketing και διαφήμιση στο Μιλάνο και δούλεψε επί σειρά ετών δίπλα στον φωτογράφο Oliviero Toscani της Benetton. Όταν γύρισε στην Ελλάδα, εργάστηκε σε πολλές και μεγάλες εταιρίες στο χώρο των εκδόσεων, υπήρξε διευθυντής σε διαφημιστική εταιρία και διευθύνων σύμβουλος του ελληνικού Mtv και τέλος εμπνευστής και δημιουργός της εκπομπής Joy.

Είναι η πρώτη φορά που τον βλέπουμε ως επαγγελματία μπροστά από τις κάμερες με τη συμμετοχή του στην κριτική επιτροπή του «My style rocks» και έχει τραβήξει το ενδιαφέρον όλων από την πρώτη στιγμή που παρουσιάστηκε με το νέο αυτό ρόλο. Σε συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα, μίλησε και για τη σχέση του με τη Μαρία Μπακοδήμου και αποκάλυψε ορισμένα άγνωστα έως τώρα στοιχεία της σχέσης τους. Είπε πως ο γάμος τους είχε αναβληθεί πολλές φορές λόγω του ότι η Μαρία ήθελε τα παιδιά τους να πάρουν και το δικό της επώνυμο επειδή δεν είχε αδελφό που θα συνέχιζε το όνομα Μπακοδήμος. Στο άκουσμα αυτού του αιτήματος ο Δημήτρης, που δηλώνει παραδοσιακός άνδρας, γινόταν έξαλλος, έφευγε και ο γάμος έπαιρνε μια ακόμη αναβολή!

Παρόλα αυτά παντρεύτηκαν, απέκτησαν τον Νικήτα και τον Άρη και έπειτα χώρισαν. Πλέον έχουν άριστες σχέσεις, τα παιδιά τους έχουν μεγαλώσει και ο μεγάλος τους γιος έχει ήδη φύγει στην Αμερική για σπουδές. Όπως αποκάλυψε και οι δύο βίωσαν έντονα την απομάκρυνση του πρωτότοκου γιου τους από το σπίτι και τα συναισθήματα ήταν ανάμεικτα. Επιπλέον ο Δημήτρης είπε για τη Μαρία ότι τον τελευταίο καιρό επισκέπτεται πολύ συχνά την Τουρκία και υποθέτει ότι κάτι πολύ ενδιαφέρον θα πρέπει να έχει βρει εκεί και της εύχεται ολόψυχα τα καλύτερα! Ύστερα από το χωρισμό του με τη Μαρία Μπακοδήμου, ο Δημήτρης Αργυρόπουλος παντρεύτηκε ξανά με την σχεδιάστρια μόδας Σήλια Δραγούνη με την οποία απέκτησαν ένα γιό και χώρισαν το 2010.

Έπειτα από δύο γάμους και δύο διαζύγια, ο γκριζομάλλης και γοητευτικός Δημήτρης, εξομολογείται κάνοντας την ενδοσκόπηση του, πως υπήρξε πολύ κακός σύζυγος γιατί δεν μπορούσε να διαχειριστεί κάποια ελαττώματα του. Πλέον δηλώνει πιο ώριμος και ευτυχισμένος στη σχέση που έχει αυτή τη στιγμή με τη Χριστιάνα Μοίρα, επιχειρηματία και ζωγράφο.