Εβδομαδιαίες προβλέψεις (24/4 - 30/4)

Κριός
Γενικά
Αυτή την εβδομάδα θα φροντίσεις να λύσεις ζητήματα που ακόμη συνεχίζουν και σε προβληματίζουν αγαπητέ Κριέ. Η διάθεση σου θα είναι καλή και η ενεργητικότητα σου αυξημένη. Φρόντισε το Σαββατοκύριακο δεις φιλικά σου πρόσωπα που έχεις να δεις καιρό και να κάνεις ευχάριστες συζητήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η Αφροδίτη που το Σάββατο θα μπει στο ζώδιο σου σε ευνοεί και σου δίνει πολύ γοητεία και φτάνει τον ερωτισμό σου στα ύψη. Ξέχασε ότι μπορεί να έχει γίνει στην σχέση σου από παλιά και ζήσε την κάθε στιγμή με το ταίρι σου έντονα και ερωτικά και θα είστε και οι δύο πάρα πολύ καλά. Και αν έχεις ακόμη μοναξιά και δεν βρήκες το ταίρι που θέλεις η Αφροδίτη σου δίνει όλα τα φόντα να βρεις αυτό που θέλεις πολύ εύκολα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου παρόλο που έχεις αρκετό φόρτο εργασίας τα καταφέρνεις όλα πολύ καλά. Αυτή την περίοδο μπορείς να ξεκαθαρίσεις πολλά θέματα που μπορεί να σε φέρνουν πίσω στην πορεία των σχεδίων σου. Στα οικονομικά φρόντισε να κάνεις πολύ καλό προγραμματισμό για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις και μην κάνεις καθόλου έξοδα που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

Ταύρος
Γενικά
Η εβδομάδα σου θα είναι αρκετά καλή αγαπητέ Ταύρε. Η Νέα Σελήνη που γίνεται την Τετάρτη στο ζώδιο σου σε ευνοεί ώστε να μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις πολλά θέματα που μέχρι τώρα σε προβληματίζουν. Θα δεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που δεν προχωρούσαν να βρίσκουν τις καλύτερες λύσεις και θα έχεις καταπληκτικές ιδέες ώστε να υλοποιήσεις τους στόχους σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορεί αυτή την εβδομάδα η σχέση σου να πάρει άλλη τροπή προς το καλύτερο και θα νιώθεις αρκετή ικανοποίηση. Η Νέα Σελήνη θα σε κάνει να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να εξωτερικεύσεις τα αισθήματα σου ώστε να το κάνεις και εκείνο χαρούμενο. Και αν ακόμη κοιμάσαι παρέα με την μοναξιά φρόντισε να κινηθείς ανάλογα ώστε να κοιμηθείς με το ταίρι που θα σου δώσει την ευτυχία που ζητάς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μερικά θέματα που καθυστερούν στην δουλειά σου να μην σε νευριάζουν γιατί τώρα με την Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου πολλά πράγματα και υποθέσεις που ήταν σε στασιμότητα θα πάρουν το δρόμο τους και θα βρεις τις κατάλληλες λύσεις που θέλεις αρκεί να έχεις υπομονή. Τα οικονομικά σου αυτή την εβδομάδα θα έχουν αρκετά σκαμπανεβάσματα. Πρέπει να προσέχεις να μην παρασυρθείς σε έξοδα γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.

Δίδυμος
Γενικά
Αυτή την περίοδο με τον Άρη στο ζώδιο σου η δυναμικότητα σου θα είναι πολύ αυξημένη αγαπητέ Δίδυμε. Θα μπορέσεις με πάρα πολύ μεγάλη ευκολία να λύσεις όλες αυτές τις υποθέσεις που μέχρι τώρα είναι σε στασιμότητα. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον που υπάρχουν κάποια προβλήματα φρόντισε να έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα και θα λυθούν όλα με τον καλύτερο τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αυτή την εβδομάδα η σχέση σου θα πάει πολύ καλά. Με τον Άρη στο ζώδιο σου να σε ευνοεί θα μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις οτιδήποτε στέκεται εμπόδιο στην σχέση σου ώστε να φέρεις την γαλήνη και την επιτυχία. Ο ρομαντισμός και ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη τους. Το Σαββατοκύριακο αναμένεται να είναι πολύ πικάντικό και ρομαντικό. Αν δεν υπάρχει πρόχειρο ταίρι με τις καλές επιρροές του Άρη που είναι στο ζώδιο σου αναμένεται να ζήσεις τις ερωτικές ιστορίες σου κατά τρόπο πολύ όμορφο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Με τις καλές επιρροές του Άρη τα επαγγελματικά σου σχέδια θα έχουν πολύ μεγάλες πιθανότητες να πετύχουν όσο πιο εύκολα γίνεται. Φρόντισε να επιδείξεις μια οργανωμένη και εστιασμένη συμπεριφορά. Τα οικονομικά σου θα είναι ουδέτερα αυτή την περίοδο. Απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.

Καρκίνος
Γενικά
Από την Δευτέρα θα δεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν να βρίσκουν πολύ καλές λύσεις αγαπητέ Καρκίνε. Θα έχεις λιγότερη μυστικοπάθεια και θα βγάλεις παραέξω την κοινωνικότητά σου και θα εξωτερικεύεις ευκολότερα τον γλυκύτατο ψυχικό σου κόσμο. Αυτή η περίοδος θα είναι η πιο ευνοϊκή για τα δημιουργικά ταλέντα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην σχέση σου αυτή την εβδομάδα θα τα πας πολύ καλά. Από το Σάββατο που η Αφροδίτη θα μπει στον Κριό θα κάνει την σχέση σου να μοιάζει ιδανική. Πολλά θέματα που σε προβλημάτιζαν θα μπορέσουν να βρουν πολύ καλές λύσεις. Το σαββατοκύριακο αναμένεται ρομαντικό και ερωτικό. Αν δεν υπάρχει ταίρι αυτή την περίοδο με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης μπορείς να εμπνεύσεις συγκλονιστικά πάθη και να εδραιώσεις κάποια ουσιαστική σχέση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Το σύμπαν έχει βάλει σκοπό να επηρεάσει θετικά τον επαγγελματικό τομέα σου. Ο ενθουσιασμός σου θα είναι μεγάλος οι ιδέες σου θα είναι καίριες η κρίση σου εύστοχη και το θάρρος σου θα είναι στο ύψος των περιστάσεων εν ολίγης θα είσαι σε θέση να πετύχεις τους στόχους που έχεις θέσει. Στα οικονομικά σου χρειάζεται αρκετός προγραμματισμός. Θα μπορούσε ίσως να βελτιώσεις τα εισοδήματά σου ή την αποταμίευσή σου.

Λέων
Γενικά
Από την Δευτέρα η εβδομάδα αυτή θα είναι πολύ καλή αγαπητέ Λέοντα. Θα θέλεις να βελτιώσεις την προσωπική σου εικόνα και να γίνεις το επίκεντρο του γενικού θαυμασμού. Η δυναμικότητα σου θα είναι στα ύψη και θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις πολλά ζητήματα που μέχρι τώρα είναι σε στασιμότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η Αφροδίτη που το Σάββατο θα μπει στον Κριό σου δίνει τις καλύτερες επιρροές της και η σχέση σου θα είναι μέσα στην αρμονία. Φρόντισε να εξωτερικεύσεις τα αισθήματα σου στο ταίρι σου. Μια γλυκιά κουβέντα, μια ευγενική χειρονομία λίγη προσοχή μπορούν να λειτουργήσουν θετικά. Εάν πάλι βιώνεις τη μοναξιά αυτές τις μέρες με την εύνοια της Αφροδίτης έχεις όλα τα εφόδια και πολλές ευκαιρίες για να κάνεις την γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ο μεγάλος δυναμισμός που έχεις επηρεάζει άμεσα την επαγγελματική ζωή σου. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να παγιώσεις την κατάστασή σου. Θα έχεις πολύ δυναμισμό και θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν. Αν δεν έχεις μεγάλα έσοδα θα απολαύσεις μία οικονομική άνεση που θα σε προφυλάξει από τις δύσκολες καταστάσεις.

Παρθένος
Γενικά
Με μια μικρή προσπάθεια που θα κάνεις για να προσαρμοστείς στους στόχους σου θα σου δώσει μεγαλύτερη δύναμη και αυτοπεποίθηση να μην παρεκκλίνεις από τα σχέδια σου αγαπητέ Παρθένε. Ο Άρης από τους Διδύμους σε ευνοεί και θα σε βοηθήσει ώστε να σου στρώσουν όλες αυτές τις υποθέσεις που μέχρι τώρα σε προβληματίζουν και σε φέρνουν πίσω στην υλοποίηση των στόχων σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο Άρης από τους Διδύμους συνεχίζει και σου δίνει τις καλύτερες επιρροές του ώστε να τα πας πολύ καλά στην σχέση σου. Φρόντισε να κάνεις κινήσεις ώστε να γίνει το ταίρι σου ευτυχισμένο. Αν ακόμη δεν έχεις βρει κάτι στην ζωή σου που να σε ευχαριστεί οι πλανήτες συνεχίζουν να σου στέλνουν τις θετικές τους επιρροές ώστε να μπορέσεις να κάνεις την γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί στις σχέσεις σου με τους συνεργάτες σου και θα πρέπει να αναλάβεις τις ευθύνες σου. Συγχρόνως θα επηρεάσει ευνοϊκά τη συμπεριφορά σου και θα ακονίσει τις διανοητικές και επικοινωνιακές ικανότητές σου ώστε να μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους σου. Τα οικονομικά σου είναι σε καλό δρόμο αλλά απόφυγε τα πολλά έξοδα.

Ζυγός
Γενικά
Η δυναμικότητα είναι μέσα σου αγαπητέ Ζυγέ. Και αυτή την περίοδο θα προσπαθήσεις να καταφέρεις πάρα πολλά στους τομείς που σε απασχολούν αυτό το διάστημα. Ο ανάδρομος Ερμής φέρνει στασιμότητα και αυτό σε εκνευρίζει. Μείωσε το άγχος και την ένταση που έχεις για να μπορέσεις να βάλεις μερικά θέματα σε μια σειρά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου αυτή την εβδομάδα θα πάει καλά. Κάποια προβλήματα που μπορεί να είχες από το παρελθόν θα ξεπεραστούν με τον καλύτερο τρόπο. Η Αφροδίτη που θα μπει το Σάββατο στον Κριό θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές. Η σχέση σου θα πάρει άλλη τροπή που θα σε ευχαριστήσει πάρα πολύ. Θα μπορέσεις να έρθεις περισσότερο κοντά στο ταίρι σου. Και εσύ που ακόμη κοιμάσαι με την μοναξιά αγκαλιά σε βεβαιώνω ότι με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης έφτασε ο καιρός που θα κοιμηθείς με το ταίρι που θα βρεις και θα περάσεις πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Αν προσέξεις αρκετά την επικοινωνία σου θα σου δώσει και πολλές ιδέες για να ξεπεράσεις πολλά θέματα που είναι στάσιμα στην δουλειά σου. Καινούργια ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις να τα σκεφτείς πολύ καλά πριν ξεκινήσεις. Τα οικονομικά σου είναι σε καλό επίπεδο αλλά οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πολλές. Φρόντισε να τις τακτοποιήσεις άμεσα και μην δώσεις καμιά αναβολή.

Σκορπιός
Γενικά
Παρόλο που υπάρχουν αρκετές υποθέσεις που θέλεις να λύσεις θα πετύχεις τα περισσότερα από τα σχέδιά σου αγαπητέ Σκορπιέ. Εντούτοις μερικές φορές θα πρέπει να αντιμετωπίσεις κάποια κρίσιμα ερωτηματικά που μπορεί να είναι βίαια και οδυνηρά αλλά θα επιφέρουν μια ξεκάθαρη βελτίωση της ζωής σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου αυτή την περίοδο θα είναι αρκετά ισορροπημένη και πολλές καταστάσεις που μπορεί να σε αποσυντόνιζαν έχουν πάρει τέλος. Μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου για τα σχέδια που έχεις για την σχέση σου στο μέλλον. Αν ακόμη δεν έχεις βρει το ταίρι που έκανε κλικ στην καρδιά σου θα έχεις αυξημένη κοινωνικότητα και πολύ σύντομα η γνωριμία θα έρθει από εκεί που δεν την περίμενες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι επαγγελματικές σου υποθέσεις θα μοιάζουν με πραγματικό πεδίο μάχης. Πρέπει από την αρχή να τοποθετήσεις όλα τα σχέδια σου επί τάπητος με τεράστια προσοχή εάν θέλεις να πετύχεις τους στόχους σου. Και έπειτα φρόντισε πολύ απλά να γκρεμίσεις τα εμπόδια στον δρόμο σου. Στα οικονομικά σου αυτή την περίοδο απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα και φρόντισε να τακτοποιήσεις άμεσα κάποιες υποχρεώσεις που έχεις.

Τοξότης
Γενικά
Από ότι φαίνεται αυτή την εβδομάδα δεν θα έχεις να αντιμετωπίσεις κανένα σοβαρό πρόβλημα αγαπητέ Τοξότη και μάλιστα προβλέπεται να βιώσεις έντονες χαρές σε πολλούς τομείς εάν κρατήσεις μια λογική συμπεριφορά. Με τον Άρη που είναι στους Διδύμους και σε ευνοεί θα κινείσαι δυναμικά στους δικούς σου ρυθμούς και θα μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους που έχεις βάλει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η Αφροδίτη που το Σάββατο θα μπει στον Κριό θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές της για να περάσεις ιδανικά με το ταίρι σου. Θα μπορέσεις να ξεπεράσεις όλα τα προβλήματα που μπορεί να έχεις μέχρι τώρα στην σχέση σου. Αν πάλι δεν υπάρχει κάποιο ταίρι στο προσκήνιο τότε και πάλι μπορεί να επηρεαστείς από τις καλές επιρροές της Αφροδίτης. Πράγματι επίκειται μια σημαντική γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Με τον Άρη να σε ευνοεί θα έχεις πολλές ευκαιρίες να αυξήσεις το γόητρο ή τη θέση σου χωρίς πολλή δυσκολία. Αλλά αυτή τη φορά θα αναγκαστείς να προσαρμοστείς σε μια λιγότερο εύκολη κατάσταση. Αυτό δεν σημαίνει ότι η κατάστασή σου θα απειληθεί αλλά θα πρέπει να κινηθείς με πολύ περίσκεψη. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν. Μπορείς να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδα σου.

Αιγόκερως
Γενικά
Από την Δευτέρα θα πρέπει να δεις μερικές καταστάσεις πιο χαλαρά αγαπητέ Αιγόκερε και να κινηθείς με πρόγραμμα και μεθοδικότητα σε καταστάσεις που μπορεί να είναι προβληματικές. Φρόντισε να ρυθμίσεις πολλά θέματα που έχεις σχεδιάσει για το μέλλον. Θα μπορέσεις να τα τακτοποιήσεις όλα με μεγάλη επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η καλή διάθεση που θα έχεις θα σου χαρίσει μεγάλη ζωντάνια και ανανέωση στη σχέση σου. Από το Σάββατο που η Αφροδίτη θα μπει στον Κριό η περίοδος θα είναι θετική: αισθησιασμός και τρυφερότητα που θα οδηγήσουν το ταίρι να πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Εάν παραμένεις μια μοναχική καρδιά η περίοδος θα αποδειχθεί ευνοϊκή για να κάνεις πολύ εύκολα την γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου η εβδομάδα θα κυλήσει χωρίς πολλές εναλλαγές. Θα κινηθείς ψύχραιμα σε κάποιες προβληματικές καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν στα μέσα της εβδομάδας και θα μπορείς να τις λύσεις όλες με τον καλύτερο τρόπο που εσύ ξέρεις. Στα οικονομικά οι υποχρεώσεις που έχεις να καλύψεις είναι πάρα πολλές γιαυτό μην κάνεις ανοίγματα και σπατάλες που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

Υδροχόος
Γενικά
Αυτή την εβδομάδα αγαπητέ Υδροχόε θα πρέπει να δεις πολλές καταστάσεις που μέχρι τώρα τις αντιμετώπιζες με χαλαρότητα με περισσότερη σοβαρότητα και θα θέλεις να κάνεις ριζικές αλλαγές σε πολλά πράγματα που μέχρι τώρα σε κουράζουν. Θα τα καταφέρεις αυτά που θέλεις με πολύ επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς αυτή την περίοδο να θέσεις όλα τα προβληματικά θέματα που αφορούν την σχέση σου επί τάπητος να τα συζητήσεις με το ταίρι σου και να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα που θα ικανοποιήσει και εσένα αλλά και το ταίρι σου. Αν μιλάς ακόμη την μοναξιά είναι καιρός να σταματήσεις. Φρόντισε να έχεις καλή κοινωνικότητα και σίγουρα εκεί κάπου έξω σε περιμένει το ταίρι που θα σου δώσει την ευτυχία που περιμένεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου τα πηγαίνεις μια χαρά. Θα έχεις πολύ δυναμικότητα ώστε να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις αλλά και να τακτοποιήσεις και θέματα που είναι στάσιμα. Καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες δεν ευνοούνται. Θα δεχτείς οικονομικές προτάσεις αυτή την περίοδο που πριν απαντήσεις θα πρέπει να τις μελετήσεις πολύ προσεκτικά. Φρόντισε να τακτοποιήσεις άμεσα υποχρεώσεις που έχεις εδώ και πολύ καιρό. Γραφειοκρατικά και φορολογικά θέματα δεν ευνοούνται.

Ιχθύς
Γενικά
Πολλές καταστάσεις που δεν έχουν πάρει οριστική μορφή σε νευριάζουν αγαπητέ Ιχθύ ενώ εσύ έχεις φτάσει στο επόμενο στάδιο και θέλεις να το υλοποιήσεις. Θα πρέπει να σου πω ότι μπορεί μερικά θέματα να καθυστερούν(λόγω ότι ο Ερμής είναι ανάδρομος) αλλά θα γίνουν έτσι όπως τα θέλεις εσύ. Ηρέμησε λοιπόν και όλα θα γίνουν στην ώρα τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Με τις καλές επιρροές του Άρη από τους Διδύμους η σχέση σου θα κινηθεί σε πολύ καλά επίπεδα αυτή την περίοδο. Θα έχεις πολύ καλές εξελίξεις στην σχέση σου. Μπορείς να κάνεις τις προτάσεις σου στο ταίρι σου για το Σαββατοκύριακο όπου μπορείτε να περάσετε υπέροχα. Αν ακόμη είσαι παρέα με την μοναξιά μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και δεν κάνεις τίποτε. Είναι σίγουρο ότι θα κάνεις καινούργια γνωριμία έτσι όπως την θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου πηγαίνει μια χαρά παρόλο που έχεις πολλές ευθύνες και το τρέξιμο είναι αρκετό. Στα μέσα της εβδομάδας θα σου κάνουν προτάσεις που θα είναι συμφέρουσες για εσένα καλό θα είναι να τις δεις με σοβαρότητα. Καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες δεν ευνοούνται. Πολλές ευκαιρίες θα σου παρουσιαστούν στα οικονομικά σου που θα αυξήσουν τα έσοδα σου.