Ζήτησε να απαγορευτεί στην Σοφία Βεργκάρα να καταστρέψει τα κατεψυγμένα έμβρυα της!

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Ζήτησε να απαγορευτεί δικαστικά στην Σοφία Βεργκάρα να καταστρέψει τα κατεψυγμένα έμβρυα της! Ποιος; Μα, ο πρώην άντρας της, Νικ Λόεμπ.

Η λατίνα σταρ της μικρής οθόνης Σοφία Βεργάρα και ο Νικ Λόεμπ να χώρισαν πριν από ένα χρόνο. Εκείνη ετοιμάζεται ήδη για τον γάμο της με τον Τζο Μανγκανιέλο, αλλά τώρα ο Λόεμπ την μηνύει για να μην καταστρέψει τα κατεψυγμένα έμβρυα που είχαν κρατήσει το 2013.

Το πρώην ζευγάρι είχε καταψύξει ωάρια και σπερματοζωάρια με σκοπό να αποκτήσει αργότερα παιδιά μέσω παρένθετης μητέρας. Δύο φορές προσπάθησαν να αποκτήσουν παιδί μέσω παρένθετης, αλλά απέτυχαν. Τα έμβρυα είχαν γονιμοποιηθεί τον Νοέμβριο του 2013, έξι μήνες πριν χωρίσουν. Από τότε, τα δύο θηλυκά έμβρυα παραμένουν κατεψυγμένα.

Η μήνυση είχε κατατεθεί τον Αύγουστο του 2014, αλλά τώρα συμπληρώθηκε με νέα στοιχεία, σύμφωνα με τα οποία η 42χρονη ηθοποιός ήταν βίαιη και προσβλητική μαζί του, τον είχε μάλιστα χτυπήσει στο πρόσωπο δύο φορές και του είχε πετάξει το πετάξει το τηλέφωνο στο κεφάλι. Επίσης, τον αποκαλούσε «άχρηστο» και «πετυχημένο».

Τώρα, ο Νικ Λόεμπ ζητά να διατηρηθούν τα δύο κατεψυγμένα έμβρυα.