Η Έλενα Παπαρίζου αποκαλύπτει πτυχές του αγαπημένου της

Τι και αν παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Ανδρέα Καψάλη, η Έλενα Παπαρίζου δεν μιλάει ανοιχτά για το γάμο της και εξηγεί τους λόγους στην συνέντευξή της.

. «Δεν θα ήθελα να μιλήσουμε καθόλου για το γάμο. Εγώ είμαι ένα πολύ ανοιχτό άτομο, το ξέρετε όλα αυτά τα χρόνια, αλλά πρέπει να σεβαστώ ποιος είναι και ο άλλος. Ο Αντρέας είναι ένας άνθρωπος που δεν θέλει τα φώτα της δημοσιότητας. Είναι ένα παιδί πολύ συγκεντρωμένο στην οικογένειά του. Παράλληλα λατρεύει αυτό που κάνω και με στηρίζει σε αυτό 100%. Δεν έχει πει ποτέ “α θα λείπεις πάλι το καλοκαίρι και δεν θα πάμε διακοπές”. Αντίθετα, μου λέει “θα πας περιοδεία και θα πεις και ένα τραγούδι!”», εξομολογήθηκε η ίδια σε γνωστό περιοδικό.

Και συγκεκριμένα, επισημαίνει, πως μετά από 17 χρόνια καριέρας έχει αλλάξει τον τρόπο που αντιμετωπίζει τις καταστάσεις και κλείνει την συνέντευξή της λέγοντας: «ο Ανδρέας θεωρεί πως έχουμε κάτι πολύ ιερό και δεν χρειάζεται να μιλάμε για αυτό. Ίσως ακούγεται άσχημα, αλλά δεν έχω την ανάγκη να μιλώ για τη σχέση μας, είναι κάτι πολύ δικό μας».

Tags: