Η απίστευτα προκλητική κίνηση της Νωαίνα - Έδειξε τα οπίσθιά της στην κάμερα!

Με ανοιχτό το στόμα έμειναν όλοι στο X- Factor από την αδιανόητη και πέρα από κάθε λογική κίνηση της Νωαίνα, η οποία χωρίς να διστάσει κατέβασε το παντελόνι της και αποκάλυψε στην κάμερα τα οπίσθιά της.

Το περιστατικό συνέβη όταν η Κύπρια παίκτρια ρωτήθηκε από την Ευαγγελία Αραβανή πού έχει κρύψει το μουστάκι της. Τότε εκείνη και χωρίς δεύτερη σκέψη, γύρισε την πλάτη της στις κάμερες, κατέβασε το παντελόνι της και άφησε να φανούν τα οπίσθιά της.

Η Νωαίνα θυμίζουμε πως για το μουστάκι της είχε αποκαλύψει την ιστορία που κρύβεται πίσω από αυτό, λέγοντας: «Πέθανε ο πατέρας μου και τώρα φοράω εγώ τα παντελόνια και για τους δυο και τον έχω φέρει μαζί μου με τον τρόπο, που εγώ ξέρω να το κάνω. Που είναι μέσα από αυτό όλο».

Όπως ήταν αναμενόμενο η κίνηση της Νωαίνα να κατεβάσει το παντελόνι της προκάλεσε την αντίδραση του Γιώργου Θεοφάνους ο οποίος είπε χαρακτηριστικά: «Δεν μου επιτρέπεται να σχολιάζω τέτοια πράγματα, δεν είναι του στιλ μου... Εγώ είδα ένα κορίτσι με μέτρο, σε αντίθεση με τα παρασκήνια που είδα προηγουμένως, ένα κορίτσι χωρίς μέτρο. Ε, αυτό ήθελα να πω. Σε φιλώ» και αμέσως ο Θοδωρής Μαραντίνης έσπευσε να δικαιολογήσει τη νεαρή παίκτρια λέγοντας: «18 χρονών είναι».

Η Νωαίνα από την πλευρά της σήμερα μίλησε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ Πρώτη Γραμμή και είπε σχετικά:
«Ήταν ένα αυθόρμητο αστειάκι».