Η κουμπάρα στον γάμο Ρέμου-Μποσνιακ, Μαρία Μπεκατώρου, αποκαλύπτει!

Η αγαπημένη παρουσιάστρια Μαρία Μπεκατώρου ήταν η κουμπάρα στον πολυσυζητημένο γάμο Αντώνη Ρέμου και Υβόννης Μποσνιακ που έγινε το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου σε ένα γραφικό εκκλησάκι στη λίμνη της Βαρυμπόμπης! Η Μαρία Μπεκατώρου μας αποκαλύπτει ότι επρόκειτο για έναν πραγματικά ειδυλλιακό και ονειρικό γάμο, όπου όλα όσα έγιναν έμοιαζαν βγαλμένα από παραμύθι. Ωστόσο όπως είπε η παρουσιάστρια, ταυτόχρονα όλα τα χαρακτήριζε μια απλότητα και μη επιτηδευμένη κομψότητα.

Όπως δήλωσε ακόμα η Μαρία, οι καλεσμένοι του γάμου παρότι ήταν πολλοί στον αριθμό, πέρασαν όλοι εξαιρετικά και η ίδια ζαλίστηκε ελαφρώς από το ποτό τόσο ώστε να αισθάνεται μια ευχάριστη ευθυμία! Από την αρχή ως το τέλος ο γάμος αυτός υπήρξε ιδιαιτέρως ατμοσφαιρικός καθώς υπήρχε διάχυτο ένα κλίμα αληθινής αγάπης του ζευγαριού και των ανθρώπων που τους περιέβαλλαν για εκείνους!

Μάλιστα η Μαρία αποκάλυψε και μια σύμπτωση που συνέβη. Ο Αντώνης Ρέμος, είχε καλέσει στο γάμο Κεφαλλονίτες κανταδόρους, προκειμένου να ευχαριστήσει τη Μαρία Μπεκατώρου κάτι που εκείνη δεν γνώριζε! Όταν τους αντίκρυσε διαπίστωσε ότι ήταν οι ίδιοι κανταδόροι που είχαν συνοδέψει και εκείνη στο γάμο της νύφη! Το γεγονός αυτό τη συγκίνησε ιδιαιτέρως! Η Μαρία είπε ακόμα πως έγινε κουμπάρα στο γάμο αυτό καθώς τη συνδέει με την Υβόννη μια ισχυρότατη φιλία που μετράει κάποια χρόνια, από την εποχή «Καρντάσιανς». Υβόννη και Μαρία από την πρώτη στιγμή που συναντήθηκαν ένιωσαν μια καρμική σύνδεση να αναπτύσσεται μεταξύ τους, αντάλλαξαν αμέσως τηλέφωνα και από τότε είναι αχώριστες.

Η Μαρία έγινε πρώτα νονά της κόρης του Αντώνη και της Υβόννης, Ελένης, όταν η Υβόννη της το πρότεινε όσο ήταν έγκυος ακόμα ζωγραφίζοντας «νονα?» στην κοιλιά της και δείχνοντας την στη Μαρία! Η Μαρία, που παραδέχτηκε ότι είναι πολύ επιλεκτική με τις φιλίες της και δεν έχει πολλούς και παλιούς φίλους, θεωρεί την Υβόννη και τον Αντώνη κάτι πολύ περισσότερο από φίλους… τους θεωρεί οικογένεια!

Εμείς ευχόμαστε σε όλους να ζήσουν με υγεία κι ευτυχία και να είναι πάντα τόσο δεμένοι και αγαπημένοι.