Η πλήρης μεταμόρφωση της Ιωάννας Λίλη!

Εναλλακτικός τίτλος, πως οι πλαστικές μπορούν να παραμορφώσουν μια γυναίκα!

Την Ιωάννα Λίλι την γνωρίσαμε μέσα από τον διαγωνισμό ομορφιάς PlayMate, όπου και είχε κατακτήσει τον τίτλο το 2001. Αργότερα, πολλές σέξυ φωτογραφίσεις. Υπήρξε το κορίτσι του Θέμου για 2 σεζόν, αλλά μετά, κυρίως μετά τον γάμο της με τον ποδοσφαιριστή Θοδωρή Ζαγοράκη, εξαφανίστηκε από την showBiz. Μέχρι που την είδαμε σαν κεντρική παρουσιάστρια της εκπομπής "Ολα καλά" στο κανάλι ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV.

Δηλαδή σχεδόν την είδαμε. Είδαμε μία που κάτι μας θύμιζε, στην καλύτερη περίπτωση. Μόλις διαβάσαμε το όνομα, κοιτιόμασταν για να συνειδητοποιήσουμε πως δεν μας γελούσαν τα μάτια μας. Αλήθεια, τι είναι αυτό που οδηγεί τις γυναίκες στο να παραμορφώνονται έτσι; Ήταν μια χαρά κοπέλα, οπότε τώρα θα ήταν μια χαρά γυναίκα με, ίσως, λίγες ρυτίδες. Γιατί πρέπει να βλέπουμε πρησμένα χείλια, τεράστια ζυγωματικά κι ένας θεός ξέρει το άλλο, γιατί ειδικοί δεν είμαστε;

Και για να μην μας λέτε κακούς για την επιλογή των φωτογραφιών, δείτε και μόνοι σας το βίντεο από τον διαγωνισμό ομορφιάς PlayMate του 2001 και θυμηθείτε πως ήταν. Μετά δείτε το πως είναι τώρα: