Η συνταγή των επωνύμων: λαχανάκια Βρυξελών και μπέικον

Το μόνο σίγουρο είναι οι σελέμπριτις ξέρουν να τρώνε. Μία από τις αγαπημένες Φθινοπωρινές συνταγές τους είναι τα λαχανάκια Βρυξελών και μπέικον

Υλικά:

8 φέτες μπέικον καπνιστό
1 μεγάλο κρεμμύδι κομμένο σε μικρά κυβάκια
1 κιλό λαχανάκια Βρυξελλών
6 σκελίδες σκόρδο
ζωμος κοτόπουλου
Αλάτι
πιπέρι
Λάδι

Προετοιμασία:

Σοτάρουμε το μπέικον και το κρεμμύδι και το σκόρδο μέχρι να φτάσουν στο επιθυμητό χρώμα. Μετά προσθέτουμε τα λαχανάκια Βρυξελλών και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 3-4 λεπτά. Μετά προσθέτουμε τον ζωμό και το αλατοπίπερο. Περιμένουμε να εξατμιστεί ο ζωμός.

Το φαγητό σας είναι έτοιμο. Απολαύστε το!