Η φωτογραφία που έκανε την Γκούινεθ Πάλτροου έξαλλη με την Κέιτ Χάντσον!

Οι δύο σταρ του Hollywood, η Γκούινεθ Πάλτροου και η Κέιτ Χάντσον ήταν για μεγάλο διάστημα κολλητές φίλες. Μια φωτογραφία όμως, έκανε την Γκούινεθ Πάλτροου να μην θέλει ούτε να δει την άλλοτε κολλητή της φίλη.

Γιατί αυτό; ΄Ολα αυτά έγιναν από τη μέρα που κυκλοφόρησαν φωτογραφίες της ηθοποιού με τον πρώην σύζυγό της Κρίς Μάρτιν σε παραλία του Μαλιμπού. Η Γκούινεθ Πάλτροου ποτέ δεν φανταζόταν πως η στενή της φίλη θα έβγαινε με τον frontman των Coldplay και πρώην σύζυγό της, ο οποίος μάλιστα ανέκαθεν της είχε αδυναμία. «Νιώθει προδομένη.

Η Γκουίνεθ και η Κέιτ έκαναν πολύ στενή παρέα τα προηγούμενα χρόνια. Δυσκολεύεται να αποδεχτεί αυτή τη σχέση. Η Χάντσον είναι cool και ανεξάρτητη και ξέρει πολλά γύρω από τη μουσική, κάτι που σίγουρα αρέσει στον Κρις» σχολιάζει άτομο από το περιβάλλον της ηθοποιού.

Η Κέιτ Χάντσον και ο Κρίς Μάρτιν πριν από λίγες εβδομάδες βρέθηκαν μαζί στην παραλία του Μαλιμπού, φουντώνοντας τις φήμες για ένα νέο ειδύλλιο.Φορώντας ένα καυτό μπικίνι, η ηθοποιός έκανε ηλιοθεραπεία, την ώρα που ο Κρις Μάρτιν δοκίμασε τις ικανότητές του στο σέρφινγκ.Μετά το χωρισμό της από τον Μάθιου Μπελαμί η σταρ δηλώνει ελεύθερη, ενώ και η σχέση του τραγουδιστή με την Τζένιφερ Λόρενς περνά κρίση εδώ και καιρό.