Η Heidi Klum σε τρυφερά εσταντανέ με τον Vito Schnabel!

Εδώ και πάνω ένα χρόνο ακούγονται φήμες για την σχέση τους, αλλά οι δυο τους δεν το είχαν επιβεβαιώσει, ούτε όμως και διαψεύσει.

Ο λόγος για την 41χρονη Heidi Klum και τον μόλις 25χρονο Vito Schnabel. Τα δημοσιεύματα που ήθελαν την πρώην άγγελο της Victoria's Secret να βγαίνει με τον κατά 16 χρόνια μικρότερό της Vito Schnabel, ξεκίνησαν πέρσι τον Φεβρουάριο, λίγο μόλις καιρό μετά το τέλος της σχέσης της με τον σωματοφύλακά της.

Αν και όλο αυτό το διάστημα κατάφεραν να μείνουν μακρυά από τα κοσμικά περιοδικά, ο φακός των παπαράτσι τους εντόπισε, χωρίς καν να το αντιληφθούν, και τους απαθανάτισε σε χαλαρές στιγμές στην παραλία του St. Barts. Οι δυο τους δεν σταμάτησαν να φιλιούνται και να αγκαλιάζονται ούτε λεπτό, αποδεικνύοντάς μας για ακόμα μια φορά, πως ο έρωτας... χρόνια δεν κοιτά. Άλλωστε το διάσημο μοντέλο, στα 41 της είναι πιο όμορφη και ανανεωμένη από ποτέ και δεν θα είχε να ζηλέψει τίποτα απολύτως από νεότερές της.

Να θυμίσουμε πως η γερμανικής καταγωγής καλλονή –που παρεμπιπτόντως έδειχνε πιο φρέσκια και λαμπερή από ποτέ- είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών.