Η Jennifer Aniston ανακοίνωσε ότι είναι μέσα για ένα reunion «Friends»

Είστε έτοιμοι να αναπτερωθούν οι ελπίδες σας για ένα reunion της αγαπημένης μας σειράς Friends; Γιατί η Jennifer Aniston το έκανε κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στο Ellen DeGeneres Show. H οικοδεσπότης την ρώτησε αν μια επανένωση των Friends ήταν μια πιθανότητα και αν είχε ανατρέψει το ρόλο της ως Rachel Green. "Γιατί όχι;" H Άνιστον ξεκίνησε. "Ξέρεις τι, γιατί, ακούει, σου είπα αυτό: θα το έκανα ... Έχουμε πολλά - Τα κορίτσια θα το κάνουν και τα αγόρια θα το κάνουν, είμαι σίγουρη.

"Ακόμη και αν κάποιος δεν μπορεί να το κάνει ...;" Η DeGeneres την ρώτησε. (Ο David Schwimmer, ο οποίος έπαιξε τον Ross Geller στην σειρά, δήλωσε τον περασμένο Ιανουάριο ότι αμφισβήτησε πραγματικά ότι θα συνέβαινε ποτέ μια επανένωση ή επανεκκίνηση. "Κοίτα, το πράγμα είναι ότι απλά δεν ξέρω αν θέλω να μας δούμε με πατερίτσες [και] περιπατητές ", είπε εκείνη την εποχή.)

«Ναι, μπορώ να το κάνω», απάντησε η Aniston. "Μπορώ να το κάνω μόνη μου." "Ποιος χρειάζεται τους άλλους;
Δεν είναι η πρώτη φορά που η Aniston έχει υπονοήσει ότι μπορεί να συμβεί μια συνάντηση Friends. Τον περασμένο Φεβρουάριο, έλεγε στην Ellen DeGeneres ότι "οτιδήποτε είναι πιθανό, Ellen. Οτιδήποτε, έτσι;" Ο George Clooney παντρεύτηκε.

Σε ό, τι αφορά τις σκέψεις άλλων μελών του cast σχετικά με την επανένωση, οι περισσότεροι απλά δεν το βλέπουν να συμβαίνει. Ο Schwimmer είχε τις αμφιβολίες του. Γενικά, τα κορίτσια φαίνονται πιο ανοιχτά από τα αγόρια, αλλά όλοι έχουν πρόβλημα να το φανταστούν.