Η Kim Kardashian ανεβάζει τους παλμούς με ένα διάφανο τοπ στο Tonight Show

Η Kim Kardashian εμφανίστηκε στο The Tonight Show με τον Jimmy Fallon με ένα διάφανο τοπ που αφήνει ελάχιστα στη φαντασία.

Η 38χρονη Staring With The Star Kardashians είναι στη Νέα Υόρκη για την εβδομάδα μόδας και γύρισε όλα τα κεφάλια με αυτό το διάφανο και γυαλιστερό τοπάκι.

Η ριάλιτι σταρ, φωτογραφήθηκε καθώς έφτανε στο στούντιο για γύρισμα, φορώντας ένα στενό δερμάτινο παντελόνι και ένα διάφανο τοπ με παγιέτες, άκρως τολμηρό.

Βγήκε έξω από το Mercer Hotel στη Νέα Υόρκη, με μαύρο παντού, αποκαλύπτοντας το γυμνό της στήθος κάτω από τη διαφάνεια του τοπ της.

Οι καμπύλες της Κιμ αναδείχτηκαν μέσα στο μικρό σε μέγεθος τοπ και έδωσαν έμφαση στα γυμνασμένα χέρια και τους ώμους της που ήταν ορατά για όλους.

Η βασίλισσα των καλλυντικών, είχε μια πολυάσχολη εβδομάδα με το λανσάρισμα της γραμμής της Skims shapewear που λέγεται ότι έχει κάνει 2 εκατομμύρια δολάρια στα πρώτα λεπτά που ήταν διαθέσιμο για αγορά.

Αναφέρθηκε ότι η Κίμ έκανε απόσβεση για το Skims Solutionwear αφού ξεπουλήθηκαν σε χρόνο ρεκόρ.

Η ομάδα της Κιμ άρχισε να εργάζεται γρήγορα για την παραγωγή νέων προϊόντων για τους φίλους της το συντομότερο δυνατό.

Αυτοί οι αριθμοί είναι "άνευ προηγουμένου για τα brands shapewear και εσώρουχα".

Ο σκοπός του αστεριού του Glamour για το Skims είναι ότι όλα πρέπει να είναι εύκολα προσβάσιμα για να φορεθούν από όλους.