Η Kim Kardashian κάνει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον άντρα που της έστειλε δαχτυλίδι

Η Kim Kardashian έχει τώρα νομική προστασία εναντίον του άντρα που φέρεται να εμφανίστηκε στο σπίτι της πολλές φορές και έστειλε ένα πακέτο που περιέχει αντισυλληπτικά χάπια Plan B και ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι ... χάρη σε μια περιοριστική εντολή.

Η ΚΚ υπέβαλε έγγραφα την Τετάρτη εναντίον του Νίκολας Κωστάντζα, τον οποίο ισχυρίζεται ότι είναι το άτομο που έστειλε ενοχλητικά χάπια Plan B και δαχτυλίδι αρραβώνων στο σπίτι της νωρίτερα αυτό το μήνα ... ένα πακέτο που παρεμποδίστηκε από την ομάδα ασφαλείας της Kim.

Στην κατάθεσή της - από τον πληρεξούσιο Shawn Holley - η Kim λέει ότι ο Costanza έχει εμφανιστεί στην ιδιοκτησία της αρκετές φορές φέτος ... συμπεριλαμβανομένης μιας φορά τον Φεβρουάριο και στη συνέχεια ξανά στα τέλη Μαΐου. Ισχυρίζεται ότι ξεπήδησε στην πύλη της έπαυλης, λέγοντας στους φρουρούς ότι ήταν εκεί για να την παραλάβει για δείπνο σε μια περίπτωση.

Εκτός από την υποτιθέμενη συμπεριφορά ... η Κιμ λέει ότι ο Κωστάντζα έχει εμμονή και στο διαδίκτυο - δημοσιεύοντας ένα ψευδές πιστοποιητικό γάμου και άλλα παράξενα μηνύματα, υπαινιγμό για την αναμονή του "ιππότη στη λάμψη της πανοπλίας".

Ένας δικαστής συμφώνησε με τις ανησυχίες της Κιμ και έδωσε την προσωρινή διαταγή ... Ο Κωστάντζα θα πρέπει να μείνει τουλάχιστον 100 μέτρα μακριά και να μην επικοινωνήσει.

Δεν είναι ούτε ο πρώτος φερόμενος καταδιώκτης που προσπαθεί να την πιάσει ούτε - θυμηθείτε, υπέβαλε αίτηση και έλαβε μια ξεχωριστή εντολή συγκράτησης εναντίον ενός άλλου άνδρα που είπε ότι μόλις πεθαίνει να μπει στο μαξιλάρι της.