Η Naya Rivera πρωταγωνίστρια του Glee βρέθηκε νεκρή στα 33

Οι θαυμαστές θρηνούν το θάνατο της Naya Rivera.

Η ηθοποιός του Glee πέθανε σε ηλικία 33 ετών. Το σώμα της Rivera ανακτήθηκε πέντε ημέρες αφότου εξαφανίστηκε ενώ κολυμπούσε με τον 4χρονο γιο της στη λίμνη Piru στη νότια Καλιφόρνια.

Οι αρχές δήλωσαν ότι δεν υποπτεύονται εγκληματική ενέργεια ως παράγοντα στο θάνατο της Rivera, υποδεικνύοντας ότι πνίγηκε ενώ κολυμπούσε με τον Josey Dorsey. Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου της Δευτέρας, ο σερίφης της κομητείας Ventura Bill Ayub είπε σε συνέντευξή του στους ερευνητές «ο γιος της περιέγραψε ότι τον βοήθησε η Naya να ανέβει στη βάρκα, η οποία τον ώθησε στο κατάστρωμα από πίσω. Είπε στους ερευνητές ότι κοίταξε πίσω και την είδε να εξαφανίζεται κάτω την επιφάνεια του νερού. "

"Πιστεύουμε ότι ήταν μεσημέρι όταν εξαφανίστηκε", εξήγησε ο Ayub. "Η ιδέα ίσως είναι ότι το σκάφος άρχισε να παρασύρεται, ήταν χωρίς άγκυρα και ότι συγκέντρωσε αρκετή ενέργεια για να πάει τον γιο της πίσω στο σκάφος, αλλά όχι αρκετό για να σωθεί."

Καθώς εξαπλώθηκαν οι ειδήσεις για το θάνατο της Rivera, οι πρώην συν-αστέρες του Glee και άλλοι αγαπημένοι της στη βιομηχανία ψυχαγωγίας αποτίθηκαν φόρο τιμής στην κληρονομιά που αφήνει πίσω της.

Η Rivera γεννήθηκε το 1987. Έπαιξε τη Santana στο Glee από το 2009 έως το 2015. Τον Σεπτέμβριο του 2015, η Rivera καλωσόρισε το Josey με τον πρώην της Ryan Dorsey. Μια πηγή είπε πρόσφατα ότι η Rivera και ο γιος της "ήταν απίστευτα κοντά και είχαν πολύ στενό δεσμό."

«Το να είσαι μαμά είναι πάντα η πρώτη μου προτεραιότητα, ώστε όλα τα υπόλοιπα να μπορούν να περιμένουν», είπε η Ρίβερα το 2019. "Τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από αυτό. Απλώς φροντίζω να κάνω χρόνο και να παραμείνω οργανωμένη έτσι ώστε μόλις τον παραλάβω από το σχολείο, η υπόλοιπη μέρα είναι δική μας."