Η Pamela Anderson παντρεύτηκε κρυφά τον σωματοφύλακα της κατά τη διάρκεια των διακοπών

Η Pamela Anderson παντρεύτηκε τον σωματοφύλακά της, Dan Hayhurst. Το αστέρι του Baywatch αποκάλυψε ότι έδεσε τον δεσμό με τον Dan κατά τη διάρκεια μιας οικείας τελετής στο σπίτι του στο νησί του Βανκούβερ του Καναδά την παραμονή των Χριστουγέννων. Μοιράζοντας εικόνες της ημέρας του γάμου της στο DailyMail.com, η 53χρονη δήλωσε: «Είμαι ερωτευμένη. Ήμασταν παντρεμένοι την παραμονή των Χριστουγέννων με την ευλογία των δύο οικογενειών μας, όλοι όσοι γνωρίζουμε είναι χαρούμενοι για εμάς. «Παντρεύτηκα στο ακίνητο που αγόρασα από τους παππούδες μου πριν από 25 χρόνια, εδώ είναι όπου οι γονείς μου ήταν παντρεμένοι και είναι ακόμα μαζί. Νιώθω σαν να έχω πλήρη κύκλο. »

Το VIP αστέρι συνέχισε: «Είμαι ακριβώς εκεί που πρέπει να είμαι - στην αγκαλιά ενός άνδρα που πραγματικά με αγαπά». Η ηθοποιός συνάντησε τον Dan στην αρχή του lockdown Covid-19 πέρυσι, όπου τελικά ερωτεύτηκαν και έχουν γίνει «φυσικό ταίριασμα».

Πρόσθεσε: «Αυτό το ένα έτος ένιωσα σαν επτά χρόνια σκυλιών.» Η Παμέλα φορούσε μπλε νυφική φούστα Σταχτοπούτας και κορσέ με φούστα από τούλι και πέπλο. Κάτω από το φόρεμα, το πρώην αστέρι του Playboy έβαλε μπότες Hunter.

Εξήγησε: «Νομίζω ότι αυτή η ρομαντική ιδιοκτησία έχει πολλή θεραπευτική ενέργεια, είμαι ειρηνικη εδώ. Είναι μια μεγάλη ιδιοκτησία, αλλά λίγοι άνθρωποι περνούσαν μπορούσαν να δουν το παραμύθι με το μακρύ πέπλο της πριγκίπισσας Ντιάνα να σύρεται στη λάσπη. Παράδεισος. »Λόγω της πανδημίας του κοροναϊού, η Παμέλα και ο Νταν δεν μπόρεσαν να προσκαλέσουν καλεσμένους στο γάμο τους και δεν υπήρχαν επίσης κουμπάροι ή παράνυμφοι.

Πρόκειται για τον τέταρτο γάμο της Pamela αφού είχε προηγουμένως παντρευτεί τον Tommy Lee - με τον οποίο έχει τους γιους Brandon, 23 και Dylan, 22 - μεταξύ 1995 και 1998, Kid Rock για μια σύντομη περίοδο το 2006 και Rick Solomon, με τον οποίο παντρεύτηκε δύο φορές , το 2007 και το 2013. Θεωρήθηκε επίσης ότι ήταν παντρεμένη με τον επιχειρηματία Jon Peters τον Ιανουάριο του 2020, αλλά η ηθοποιός επέμεινε ότι είχαν μόνο μια πλαστή τελετή και όχι έναν επίσημο γάμο.