Και το όνομα αυτής, Μπιάνκα!

Η αγαπημένη μας Βίκυ Καγιά και ο εκλεκτός της καρδιάς της, Ηλίας Κρασσάς, καλωσόρισαν πριν απο μερικούς μήνες την πρώτη τους κορούλα, την οποία πρόκειται να ονομάσουν Μπιάνκα. Η ίδια η Βίκυ, μιλώντας στο περιοδικό People, μας εξηγεί τους λόγους που εκείνη και ο σύζυγος της επέλεξαν αυτό το όνομα για την κορούλα τους.

«Απλά μας άρεσε. Στην αρχή σκεφτόμουν διάφορα γαλλικά ονόματα , όπως Εμμανουέλ ή Καρίν. Τα γαλλικά ονόματα τα βρίσκω πολύ αισθησιακά και ταυτόχρονα επιβλητικά αλλά του Ηλία δεν του πολυάρεσαν. Μετά σκέφτηκα το Μπιάνκα και μόλις του το είπα μου είπε: «Αυτό είναι, το βρήκαμε». Απλά, πριν το σιγουρέψουμε ,θέλαμε πρώτα να γεννηθεί, να τη δούμε, γιατί μπορεί να σκεφτείς ένα όνομα και να μην ταιριάζει στο παιδί. Μπιάνκα σημαίνει Λευκή. Όταν γεννήθηκε ήταν όντως ένα μωράκι κατάξανθο, με λευκή, αλαβάστρινη επιδερμίδα, γαλανά ματάκια και της πήγαινε πολύ», δήλωσε η γλυκιά μαμά.

Εμείς ευχόμαστε τη μικρή Μπιάνκα να είναι πάντα γερή και πανέμορφη, όπως η μαμά της. Αναμφίβολα, το μήλο θα πέσει κάτω απο τη μηλιά.

Tags: