Κανείς δεν θέλει να εμφανιστεί στην ορκωμοσία του Τραμπ!

Σε αστείο έχει μετατραπεί η τελετή ορκωμοσίας του Ντόναλτν Τραμπ στον Λευκό Οίκο, καθώς κανένας διάσημος τραγουδιστής δεν θέλει να εμφανιστεί στη συναυλία με τα εισιτήρια να κοστίζουν 350 ευρώ.

Μέχρι στιγμής, ο Έλτον Τζον, ο Γκαρθ Μπρουκς και ο τραγουδιστής της όπερας Αντρέα Μποτσέλι έχουν αρνηθεί να συμμετάσχουν στην εορταστική εκδήλωση για τον εκλεγέντα Πρόεδρο.

Μαζί με αυτούς, μπορεί τώρα να προστεθεί και η Σελίν Ντιόν. Σύμφωνα με το 'The Wrap', ο ιδιοκτήτης ξενοδοχείου στο Λας Βέγκας Στιβ Γουάιν, υποσχέθηκε στον Τραμπ πως η τραγουδίστρια θα εμφανιζόταν, αλλά απέτυχε να τηρήσει το λόγο του.

Μέχρι στιγμής, έχει επιβεβαιωθεί πως θα εμφανιστεί η Τζάκι Έβανσο, διαγωνιζόμενη του 'America's Got Talent'.

Τα αμερικανικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Τραμπ είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος που οι κορυφαίοι και πιο διάσημοι τραγουδιστές δεν θα παίξουν στην ορκωμοσία του, φτάνοντας στο σημείο να ζητήσει ένα ερμηνεύσουν ένα 'Χαίρε Μαρία' οι εργαζόμενοί του.

Σχολιάζοντας την κατάσταση, ο Μπόρις Εμπσέιν, διευθυντής επικοινωνίας της Επιτροπής για την προεδρική ορκωμοσία, δήλωσε: 'Οι πρωτοκλασάτοι ερμηνευτές είναι πρόθυμοι να συμμετάσχουν στην εναρκτήρια τελετή. Η ορκωμοσία στο σύνολό της θα είναι μια συναρπαστική γιορτή της ελευθερίας και της δημοκρατίας'.
Σε άλλη όμως συνέντευξη, ο διευθυντής της Επιτροπής παραδέχθηκε πως κανείς δεν θέλει να παίξει στην ορκωμοσία.

Πηγή: Independent