Μήπως είναι “Όλα λάθος” τελικά για τον Πέτρο Κωστόπουλο;

Πολλά ανοιχτά μέτωπα έχει ήδη ο Πέτρος Κωστόπουλος λίγο καιρό μόνο από την έναρξη της νέας του εκπομπής “Όλα λάθος” στο κανάλι Οpen. Αν αυτό που λέει ο σοφός λαός ότι “η αρχή είναι ότι ήμισυ του παντός” ισχύει, τότε τα πράγματα δεν είναι καθόλου ευοίωνα για την εξέλιξη της εκπομπής. Εξ αρχής ο τίτλος της προκάλεσε την έντονη δυσαρέσκεια και αντίδραση του Βαγγέλη Περρή, καθώς θύμιζε έντονα τους τιτλους των εκπομπών του με το Θέμο Αναστασιάδη οπότε το θεώρησε προσβολή προς τη μνήμη του. Είπε ακόμα πως ο Πέτρος Κωστόπουλος, που είναι φίλος του δε θα έπρεπε να υιοθετήσει αυτόν τον τίτλο για την εκπομπή του. Ο Πέτρος απάντησε πως δεν αποφάσισε αυτός να είναι αυτός ο τίτλος, τον είχαν ήδη επιλέξει στο κανάλι και δεν μπορούσε εκείνη τη στιγμή να ασχοληθεί με αυτό.

Η συνεργάτης του Άννα Μαρία Βελλή αποχώρησε επεισοδιάκα από την εκπομπή λίγες μέρες μόνο μετά την πρεμιέρα. Αφορμή στάθηκε ένα “σεξιστικό”, όπως το χαρακτήρισε, σχόλιο του Πέτρου, μετά από ένα αστείο της νεαρής συμπαρουσιάστριας, ότι οι γυναίκες δεν έχουν χιούμορ. Αυτή η κουβέντα του Πέτρου στον αέρα της εκπομπής εξόργισε την Άννα Μαρία, που δηλώνει πάνω απ' όλα κωμικός κι η οποία δε δίστασε να διαπληκτιστεί ζωντανά και να αποχωρήσει την ίδια στιγμή. Το οριστικό τέλος της συνεργασίας δεν άργησε να ελθει, λίγες μέρες μετά, μιας κι όπως είπε η Άννα Μαρία, το “κουτσομπολίστικο” ύφος της εκπομπής δεν ήταν αυτό που είχε στο μυαλό της όταν συμφώνησε να συνεργαστεί κι έτσι θεωρεί πως δεν κολλάει στην εκπομπή αυτή κι ότι θα έπρεπε να αποσυρθεί όπως και έκανε. Γενικά φαίνεται πως η εκπομπή δεν έχει βρει τα πατήματά της ακόμα κι επικρατεί γενικά εκνευρισμός. Ο Σωτήρης Καλυβάτσης που είχε παραστεί ως πρώτος καλεσμένος άφησε να εννοηθεί σε πρόσφατη συνέντευξή του ότι γινονται πολλά πράγματα λάθος στην εκπομπή αυτή κι ότι στα διαλείμματα επικρατούσε ένας πανικός που έκανε τον καλεσμένο να αισθανθεί άσχημα.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος από την άλλη πλευρά φαίνεται πως δεν μπορεί να αλλάξει την εκρηκτική του συμπεριφορά και να καταπιέσει το έντονο ταμπεραμέντο του. Αυστηρή κριτική εξαπέλυσε πριν μερικές μέρες εναντίον της Ηλιάνας Παπαγεωργίου λέγοντας οτι φαίνεται πως έχει καβαλήσει το καλάμι και πως πριν το GNTM κανείς δεν τη γνώριζε στην Ελλάδα. Αναρρωτήθηκε δημοσίως σε ποια καλλιστεία δαικρίθηκε κι απάντησε ο ίδιος στο ερώτημα του λέγοντας πως μάλλον ήταν σε αυτά που δεν τα έχει δει ούτε η μάνα τους. Είπε ακόμα πως επειδή έχει κι εκείνος φίλους στην Αμερική δεν γνωρίζει κανείς να έχει κάνει κατί τόσο αξιόλογο επαγγελματικά η Ηλιάνα ούτε εκεί. Εν ολίγοις υπονόησε ότι δεν είναι κανονικό μοντέλο καθώς αμφιβάλλει αν έχει book κι αν το έχει δει κανείς ενώ Βίκυ Καγιά στην οποία “την είπε” η Ηλιάνα στη διάρκεια των οντισιόν του GNTM περί της εμπειρίας της από Νέα Υόρκη, έχει πολύ μεγαλύτερη καριέρα.

Καυστικός όπως πάντα ο Πέτρος και τραχύς στους χαρακτηρισμούς του, ίσως αυτή τη φορά περισσότερο από ποτέ. Πηγάζει άραγε από τον χαρακτήρα του και την έντονη προσωπικότητα του κι είναι αθόρμητο; Δείχνει εκνευρισμό καθώς τα νούμερα της εκπομπής δεν πηγαίνουν ιδιαιτέρως καλά; Ή μήπως είναι ένα τέχνασμα για να τραβήξει το ενδιαφέρον και να αυξήσει τον ντόρο γύρω από την εκπομπή του, που ακόμα δεν έχει πετύχει; Όπως και να έχει ο Πέτρος Κωστόπουλος μας έχει συνηθίσει με το να προκαλεί και να λέει ο,τι ακριβώς σκέφτεται χωρίς να “στρογγυλεύει” τα λόγια του.