Μπεν Αφλεκ και Τζένιφερ Γκάρνερ: Φήμες για διαζύγιο!

Πρόκειται για ένα από τα πιο αγαπημένα και όμορφα ζευγάρια του Χόλιγουντ. Ο λόγος για τους ηθοποιούς Μπεν Αφλεκ και Τζένιφερ Γκάρνερ, οι οποίοι ύστερα από 10 χρόνια γάμου και τρία παιδιά, σύμφωνα με δημοσιεύματα περιοδικών όπως το ΟΚ, το National Enquirer αλλά και της ιστοσελίδας Radar, πήραν την απόφαση του οριστικού χωρισμού.

Το Radar μεταδίδει ότι η Γκάρνερ ήδη έφυγε από το σπίτι για το Μόντρεαλ, αφήνοντας τα παιδιά (την εννιάχρονη Βάιολετ, την έξι ετών Σεραφίνα, τον τρίχρονο Σάμιουελ στο σπίτι) και τον μπαμπά τους στο σπίτι της οικογένειας στο Λος Αντζελες. Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, αυτή είναι μία προσωρινή λύση, μέχρι τα παιδιά να τελειώσουν το σχολείο, οπότε και θα πάνε να βρουν τη μαμά στον Καναδά.

Σύμφωνα με τα σχετικά δημοσιεύματα, η σχέση των δύο αντιμετώπιζε εδώ και μήνες προβλήματα, με τις οριστικές αποφάσεις για διαζύγιο να λαμβάνονται τον τελευταίο μήνα από την Γκάρνερ, που δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένη από τις συχνές απουσίες και τα νυχτοπερπατήματα του Αφλεκ.

Αυτό που μένει τώρα, εφόσον επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες περί διαζυγίου, είναι να χωρίσουν και μια κοινή περιουσία που υπολογίζεται στα 150 εκατ. δολάρια.