Ξαφνική κρίση ειληκρίνιας από τον Miles Teller;

Μάλλον αμήχανα πρέπει να ένιωσαν οι παραγωγοί του Divergent, όταν διάβασαν την συνέντευξη του Miles Teller στο περιοδικό W Magazine.

Το Divergent, μπορεί να μην ήταν η καλύτερη ταινία, αλλά ήταν μια αξιοπρεπής εφηβική ταινία που έγινε μεγάλη εμπορική επιτυχία και πήρε ικανοποιητικές κριτικές. Γι' αυτό και οι παραγωγοί αποφάσισαν να γυριστεί και συνέχεια.

Ένας εκ των πρωταγωνιστών είναι και ο Miles Teller, ο οποίος σε ένα ρεσιτάλ... ειλικρίνειας ή ίσως χαζομάρας, επέδειξε τον αντιεπαγγελματισμό του με το να μιλήσει με τον πιο απαξιωτικό τρόπο για το

Με τα γυρίσματα του sequel να έχουν ήδη ολοκληρωθεί και το Insurgent να περιμένει το Μάρτιο για να κάνει πρεμιέρας, ένας εκ των πρωταγωνιστών, βρήκε μάλλον τη λάθος στιγμή για να ξεσπάσει την ειλικρίνεια αλλά και την αντιεπαγγελματικότητά του.

Τι είπε; “Δεν είχα έναν ενδιαφέροντα ρόλο και δέχτηκα να συμμετάσχω μόνο για επαγγελματικούς λόγους. Ήταν η πρώτη ταινία που θα είχε τόσο μεγάλο διεθνές κοινό. Κάλεσα τον ατζέντη μου και του είπα «Είναι αίσχος» και τότε μου έδωσε να διαβάσω το σενάριο. Ένοιωθα νεκρός μέσα μου όταν το πήρα στα χέρια μου”.