Ο πρωταγωνιστής Tormund του Game of Thrones, Kristofer Hivju βγήκε θετικός στον κοροναϊό

Ο Νορβηγός ηθοποιός, ο οποίος έπαιξε τον Tormund Giantsbane στη σειρά του HBO, είπε στους ανθρώπους να «φροντίζουν ο ένας τον άλλον, να κρατούν την απόσταση τους και να μένουν υγιείς».

Ο Kristofer επιβεβαίωσε ότι είχε τον ιό και ήταν αυτο-απομονωμένος στο σπίτι με την οικογένειά του.

Στο Instagram, έγραψε: "Χαιρετισμούς από τη Νορβηγία! Λυπάμαι που λέω ότι σήμερα, έχω δοκιμάσει θετικά για τον ιό COVID19, Corona.

«Η οικογένειά μου και εγώ είμαστε αυτοαπομονωμένοι στο σπίτι για όσο χρονικό διάστημα χρειαζόμαστε. Είμαστε σε καλή υγεία - έχω μόνο ήπια συμπτώματα κρυολογήματος».

Υπάρχουν άνθρωποι που διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο και για αυτούς ο ιός μπορεί να είναι μια καταστροφική διάγνωση, γι 'αυτό σας παροτρύνω να είστε πολύ προσεκτικοί • να πλένετε τα χέρια σας, να είστε σε απόσταση 1,5 μέτρων από τους άλλους, να κάνετε καραντίνα, να κάνετε ό,τι χρειάζεται για να σταματήσει η διάδοση του ιού.

"Μαζί μπορούμε να καταπολεμήσουμε αυτόν τον ιό και να αποφύγουμε μια κρίση στα νοσοκομεία μας. Παρακαλώ φροντίστε ο ένας τον άλλο, κρατήστε την απόσταση σας και μένετε υγιείς!

"Παρακαλούμε επισκεφτείτε τον ιστότοπο του Κέντρου Ελέγχου Ασθενειών της χώρας σας και ακολουθήστε τους κανονισμούς για να είστε ασφαλείς και να προστατεύετε όχι μόνο τους εαυτούς σας, αλλά ολόκληρη την κοινότητά μας και ιδιαίτερα εκείνους που διατρέχουν κίνδυνο όπως οι ηλικιωμένοι και οι άνθρωποι με προϋπάρχουσες συνθήκες".

Αυτό έρχεται την ίδια μέρα που ο Idris Elba αποκάλυψε ότι έχει βγεί θετικός για κοροναϊό και πήγε σε άμεση αυτοαπομόνωση.

Ο 47χρονος ηθοποιός του Luther και ηθοποιός του Χόλιγουντ ανέφερε ότι δεν είχε καν κανένα σύμπτωμα προτού γίνει διάγνωση.

Μιλώντας με την κάμερα, καθώς η γυναίκα του Σαμπρίνα ήταν δίπλα του, ο ηθοποιός είπε ότι δεν είχε συμπτώματα αλλά ήταν σε στενή επαφή με κάποιον που είχε τον ιό.

Ο Good Morning Βρετανός παρουσιαστής Susanna Reid αποκάλυψε επίσης ότι αυτο-απομονώνονται για δύο εβδομάδες μετά από νέες κυβερνητικές συμβουλές.