Ο χωρισμός της την οδήγησε να γίνει Guru της υγιεινής διατροφής!

Ήταν μια νέα, παχουλή κοπέλα, η οποία χαιρόταν την ζωή της με τους φίλους της και με τον σύντροφό της. Μια μέρα όμως, ο κόσμος της κατέρρευσε. Έμαθε πως η καλύτερή της φίλη και ο σύντροφός της είχαν συνάψει δεσμό, πίσω από την πλάτη της.

Προδομένη όπως ένιωθε, είχε δύο επιλογές: είτε να πέσει σε κατάθλιψη και να πάρει κι άλλα κιλά, ή να το ρίξει στην γυμναστική για εκτόνωση. Ευτυχώς για εκείνη αποφάσισε το δεύτερο. Η ίδια λέει πως συνειδητοποίησε πως το βάρος της την εμπόδιζε να κάνω πολλά πράγματα,

Αποφάσισε πως ήθελε περισσότερα από τη ζωή της, κι έτσι ξεκίνησε από το βάρος της. Αγόρασε υγιεινά τρόφιμα, επέστρεψε στο διαμέρισμά της και πέταξε ότι ανθυγιεινή τροφή υπήρχε μέσα σ' αυτό. Άρχισε να ακολουθεί μία δίαιτα πλούσια σε πρωτεΐνες, φρούτα και πράσινο τσάι και καθόλου ζάχαρη. Ταυτόχρονα ξεκίνησε γυμναστική και το αποτέλεσμα ήταν να χάσει περισσότερα από 34 κιλά.

Μοιράστηκε την ιστορία της με φίλους στο διαδίκτυο και τώρα όλο και περισσότεροι της ζητάνε συμβουλές για να χάσουν τα περιττά κιλά.

Η πρώτη συμβουλή που δίνει είναι «μην χάσεις τα κιλά για κανέναν άλλο, παρά μόνο για τον εαυτό σου».