Πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής αποκάλυψε πως η πρώην του ξαναπαντρεύτηκε

Και ο ίδιος έχει προχωρήσει στη ζωή του, μετά το διαζύγιό του, αν και ακόμα δεν έχει κάνει άλλο γάμο. Η πρώην γυναίκα του όμως, όπως αποκάλυψε ο ίδιος στο περιοδικό «Λοιπόν», έχει ξαναπαντρευτεί.

Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης επίσης, παραδέχτηκε πως αυτό που τον νοιάζει είναι να είναι ο 7χρονος γιος του καλά.
«Είμαι καλά και αυτό που επιθυμώ και με ενδιαφέρει πάνω απ' όλα είναι ο Γρηγοράκης μου, που είναι 7 χρονών και θα πάει στη Β' Δημοτικού, να είναι καλά. Τον έχω όσο πιο πολύ μπορώ κοντά μου. Το σημαντικότερο είναι ότι και με μένα, αλλά και με τη μητέρα του το παιδί περνάει πάρα πολύ καλά, παίρνει αγάπη, ακόμα και αν οι γονείς του είναι χωρισμένοι. Με τη μητέρα του, όποτε πηγαίνει, περνάει παρά πολύ καλά, σ' εμένα είναι αρκετά λιγότερο, λόγω της δουλειάς μου, και μου λείπει πολύ. Η μητέρα του έχει ξαναφτιάξει τη ζωή της, έχει ξαναπαντρευτεί, δεν έχει κάνει ακόμα άλλο παιδάκι, αλλά με τη βοήθεια του θεού τα παιδιά θα το κάνουν κι αυτό».

Ο ίδιος μπορεί να συζεί, αλλά προς το παρόν δεν σκέφτεται να ντυθεί σύντομα γαμπρός. «Όχι ακόμα. Αυτό δεν το σκέφτεσαι, σου έρχεται όταν είσαι, έτοιμοι, δεν προγραμματίζει ότι Θέλεΐ5 να κάνει γάμο ή άλλο παιδί. Η συντροφικότητα παίζει τεράστιο ρόλο για μένα. Είναι πολύ σημαντικό, ειδικά όταν είσαι σ' αυτή τη δουλειά και ζεις όλη αυτή την τρέλα που επικρατεί σ' αυτόν το χώρο, όταν είσαι σπίτι σου, να έχεις έναν άνθρωπο να μιλάς, να σε ακούει, να σε καταλαβαίνει».

Τέλος, αποκάλυψε εάν ζητάει την γνώμη του γιου του για την σύντροφό του: «Είναι πολύ σημαντικό αυτό. Δεν ρωτάς, αλλά είναι πολύ σημαντικό κριτήριο, για έναν πατέρα ή μητέρα αντίστοιχα που έχουν χωρίσει κι έχουν παιδί, η επιλογή των συντρόφων να είναι άμεσα αποδεκτή από τα παιδιά τους. Ο Γρηγοράκης έχει καταπληκτική σχέση με το σύζυγο της πρώην γυναίκας μου, αλλά, και με τη γυναίκα με την οποία συζώ τα πάει πάρα πολύ καλά. Δεν θα μπορούσα να είμαι μ' έναν άνθρωπο που θα αδιαφορούσε για το παιδί μου, σε καμία περίπτωση»

Tags: