Ποιος έχει κλέψει την καρδιά της Sandra Bullock;

Η χολιγουντιανή σταρ ετοιμάζεται να ανέβει ξανά τα σκαλιά της εκκλησίας με τον φωτογράφο Bryan Randall.

Μετά το διαζύγιότης από τον τηλεοπτικό παρουσιαστή Jesse James, η Sandra Bullock ετοιμάζεται να ξανανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας ντυμένη νύφη, αυτή την φορά με τον Bryan Randall . Η Bullock και ο Randall είναι ζευγάρι τα τελευταία δύο περίπου χρόνια και τον τελευταίο καιρό κυκλοφορούν έντονες φήμες πως σύντομα θα παντρευτούν .

Ο 51 ετών Randall είναι επαγγελματίας φωτογράφος και διευθύνει τηδική του επιχείρηση, την Bryan Randall Photography . Την δεκαετία του 1990 είχε δουλέψει ως μοντέλο και έκανε φωτογραφίσεις για περιοδικά όπως το Harper’s Bazaar και το Vogue Paris , ενώ συμμετείχε στις διαφημιστικές καμπάνιες οίκων μόδας όπως Hugo Boss και Saint Laurent .

Ο μελλοντικός σύζυγος της Bullock έχει μια ενήλικη κόρη από προηγούμενη σχέση – την Skylar – και φαίνεται πως θέλει να αποκτήσει κι άλλα παιδιά στο μέλλον. Σύμφωνα με το Us Weekly, ο Randall συμμετέχει ενεργά στην ανατροφή των δυο παιδιών της Bullock, με την οποία έχει συζητήσει το ενδεχόμενο να αποκτήσουν παιδιά μαζί.

Στο παρελθόν ο Randal είχε δεσμό με την Paris St. John – κόρη του Kristoff St. John της τηλεοπτικής σειράς «Ατίθασα νιάτα» και της μποξέρ Mia St. John . Τον Σεπτέμβριο του 2015, η Mia St. John μίλησε στο Us Weekly όπου και χαρακτήρισε τον Randall ως έναν «αστείο και πολύ νέο στην καρδιά» άνθρωπο. «Είναι ένα ελεύθερο πνεύμα . Ο Bryan δεν ενδιαφέρεται για το χρήμα, θα μπορούσε να ζει από τηγη» είχε σχολιάσει τότε η St. John.