Συναντήθηκε η Αμάλ Αλαμουντίν-Κλούνεϊ με τον Τασούλα και τον Σαμαρά

Χθες, η Αμάλ Αλαμουντίν-Κλούνεϊ και ο συνάδελφός της Νόρμαν Πάλμερ και τον αρχαιολόγο και πρόεδρο του Παγκόσμιου συνδέσμου για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα Ντέιβιντ Χιλ, συναντήθηκαν με τον υπουργό Πολιτισμού Κώστα Τασούλα. Μετά την συνάντησή τους, ξεναγήθηκαν στο Μουσείο της Ακρόπολης και στην συνέχεια πήγαν να φάνε στο εστιατόριο "ΒΑΡΟΥΛΚΟ", του γνωστού τηλεοπτικού σεφ Λευτέρη Λαζάρου.

Σήμερα, είχαν συνάντηση με τον πρωθυπουργό. Όλα αυτά στα πλαίσια της διεκδίκησης των Μαρμάρων του Παρθενώνα από το Βρετανικό Μουσείο.

Βέβαια, επίσημη επίσκεψη με Έλληνες πολιτικούς χωρίς ευτράπελα, δεν γίνεται! Ιδού τα ευτράπελα της επίσκεψης μέχρι στιγμής;

- Η Ελένη Λουκά που σε μία σπάνια έκρηξη αγάπης, "επιτέθηκε" στην Αμάλ Αλαμουντίν-Κλούνεϊ και την αγκάλιαζε και την φιλούσε φωνάζοντάς της "ευχαριστώ".

- Μετά την επίσκεψη με τον πρωθυπουργό την κ.Αλαμουντίν-Κλούνεϊ την περίμενε ένα δώρο. Η "missing sister" η χαμένη αδερφή δηλαδή των καρυάτιδων που βρίσκονται στο Μουσείο της Ακρόπολης, αλλά δεν έγινε το ίδιο με τους υπόλοιπους νομικούς της αποστολής.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τις δηλώσεις της μετά το γεύμα στο "ΒΑΡΟΥΛΚΟ":