Σύμφωνα με πληροφορίες, η Kim Kardashian θα μείνει στο αρχοντικό της οικογένειας των 60 εκατομμυρίων δολαρίων ως μέρος του διαζυγίου από τον Kanye West

Στο πλαίσιο του διαζυγίου της από τον Kanye West, η Kim Kardashian West είναι πιθανό να μείνει στο Hidden Hills της Καλιφόρνια, αρχοντικό στο οποίο μετακόμισε και ο West το 2014, σύμφωνα με "πηγές κοντά στο πρώην ζευγάρι".

Τον Φεβρουάριο, ένας εκπρόσωπος της Kardashian West επιβεβαίωσε ότι η ιδρυτής του SKIMS υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον ράπερ.

Η Kardashian και West παντρεύτηκαν τον Μάιο του 2014 σε μια τελετή στην Ιταλία. Έχουν τέσσερα παιδιά μαζί: North, 7; Saint, 5; Chicago, 3; και Psalm, 1.
Την ίδια χρονιά, αγόρασαν το αρχοντικό Hidden Hills της Καλιφόρνια για 20 εκατομμύρια δολάρια και αξίζει τώρα περίπου 60 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με το New York Post.

Σύμφωνα με πηγές που αναφέρονται στην έκθεση του TMZ για το διαζύγιο του ζευγαριού, η Kardashian και West σχεδιάζουν να επιδιώξουν μια κοινή συμφωνία επιμέλειας για τα τέσσερα παιδιά τους. Η Kardashian ήταν αυτή που σύμφωνα με πληροφορίες ζήτησε τη διευθέτηση.

Τον Φεβρουάριο, πηγές δήλωσαν ότι η διάσπαση είναι "φιλική" και ότι η Kardashian και West "δεσμεύονται να είναι συν-γονείς" μαζί.

Η πρόσφατη έκθεση αναφέρει ότι η Kardashian μπορεί να μείνει στο σπίτι των Hidden Hills επειδή είναι το μόνο σπίτι που γνώριζαν τα τέσσερα παιδιά της.

Επιπλέον, το σπίτι βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από όπου ζουν άλλα μέλη της οικογένειας Kardashian, κάτι που μπορεί επίσης να είναι ο λόγος για τον οποίο η Kardashian θα έμενε σε αυτό που ήταν και το σπίτι του West.

Το σπίτι θυμίζει πολλά από τα μινιμαλιστικά, μονοχρωματικά σχέδια του West ως μέρος της σειράς ρούχων και sneaker του Yeezy. Ο ράπερ συνεργάστηκε με τον Βέλγο σχεδιαστή εσωτερικών χώρων Axel Vervoordt για την ανακαίνιση του σπιτιού, το οποίο χρειάστηκε έξι χρόνια.