Τίτλοι τέλους για το νέο επαγγελματικό εγχείρημα του Πέτρου Κωστόπουλου.

Τα χρόνια της οικονομικής κρίσης έχουν φέρει ένα σωρό δυσκολίες και αντιξοότητες τόσο στους απλούς πολίτες όσο και στον επιχειρηματικό κόσμο. Ανάμεσα σε εκείνους που έχουν χτυπηθεί αλύπητα από την οικονομική κρίση είναι καθώς φαίνεται και ο Πέτρος Κωστόπουλος. Όυτε έναν χρόνο πριν, το Μάρτιο του 2018, ο Πέτρος Κωστόπουλος τόλμησε να υλοποιήσει μια ιδέα χρόνων, το Street Deli. Ήταν ένα σαντουιτσάδικο στο Κολωνάκι, το οποίο εφτιαχνε τεράστια λαχταριστά σάντουιτς αμερικάνικου τύπου. Αρχικά το μαγαζί αυτό φαινόταν να έχει απήχηση σε διάσημους και μη, όπως φαινόταν από τις δημοσιεύεσεις του ίδιου του Πέτρου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ωστόσο η εικόνα εγκατάλειψης που παρουσιάζει το κατάστημα αυτή τη στιγμή ουδεμία σχέση έχει με τον χαρούμενο δημιουργικό πληθωρικό χώρο που είχε αναδείξει ο Πέτρος μέσω του διαδικτύου. Οι περίοικοι λένε ότι το κατάστημα έχει αδειάσει, έχει αφαιρεθεί δηλαδή από μέσα ο εξοπλισμός. Στον τοίχο υπάρχει σκάλα σιδερένια γεγονός που έκανε τον κόσμο να πιστέψει οτι επρόκειτο να γίνει κάποια ανακαίνιση. Ωστόσο ομώς φαίνεται ότι το κατάστημα έχει απλώς εγκαταλειφθεί όπως μαρτυρούν τα διάφορα παρατημένα αντικείμενα εσωτερικά. Σύμφωνα με τους γείτονες ούτε η αλληλογραφία δεν έχει παραληφθεί από κανέναν.

Το μάγαζι άτυπα λεγόταν το “σαντουιτσάδικο του Πέτρου” όχι μόνο γιατί ο Πέτρος Κωστόπουλος είχε την αρχική επιχειρηματική ιδέα αλλά γιατί είχε φροντίσει τα πάντα γύρω από το κατάστημα. Το μενού ήταν δικής του σύλληψης, ενώ ήταν υπεύθυνος και για τις δημόσιες σχέσεις του μαγαζιού του. Το αγαπούσε ιδιαιτέρως, γι αυτό δεν είχε βάλει απλά το όνομα αλλά ήταν σχεδόν όλη μέρα εκεί ο ίδιος. Ωστόσο δυστυχώς μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων έκλεισε και τίποτα δε δειχνει πως μπορεί να ξαναλειτουργήσει. Εμείς ευχόμαστε στον Πέτρο Κωστόπουλο καλή επιτυχία στα επόμενα επαγγελματικά του βήματα και να σπασει επιτέλους η γκίνια.