Το ακούσαμε κι αυτό!!!

Ένα πανέξυπνο γιγαντιαίο πάντα προσποιήθηκε εγκυμοσύνη για να απολαύσει κι αυτό την έξτρα περιποίηση που δίνουν στα εγκυμονούσα πάντα!!!

Η Ai Hin, έτσι την λένε την κατεργάρα, έπεισε τους φύλακες του ζωολογικού κήπου στον οποίο φιλοξενείται πως είναι έγκυος. Πως; Παρατήρησε πως τα υπόλοιπα θηλυκά πάντα, στην διάρκεια της εγκυμοσύνης τους έχουν μειωμένη όρεξη και κινούνται λιγότερο. Και το ίδιο έκανε κι αυτή!

Πανηγύριζαν οι φύλακες και όχι μόνο, καθώς όπως ξέρουμε, τα πάντα είναι είδος προς εξαφάνιση. Τόσος ήταν ο ενθουσιασμός τους που προετοίμαζαν και την κινηματογραφική καταγραφή της επικείμενης γέννας.

Όταν όμως την εξέτασαν καλύτερα οι κτηνίατροι του κήπου, είδαν πως η παμπόνηρη Ai Hin δεν ήταν ποτέ έγκυος. Έβγαλαν δε το συμπέρασμα πως δεν είχε τίποτα οργανικό που να μπορεί να έχει τα ίδια συμπτώματα με την εγκυμοσύνη και πως τα έκανε επίτηδες για να απολαύσει το κλιματιζόμενο μονόκλινο που παραχωρείται στα εγκυμονούσα πάντα και για να απολαύσει τις λιχουδιές, όπως μπανάνες, μπαμπού και ειδικά ψωμάκια.

Τι να πεί κανείς...

Tags: