Το μενταγιόν της Meghan Markle με το κρυφό μήνυμα

Η MEGHAN MARKLE φορούσε ένα κολιέ που έφερε ένα μυστικό μήνυμα για το μωρό της Archie κατά την εμφάνιση έκπληξη στο Wimbledon.

Η Meghan παρακολούθησε τον αγώνα μεταξύ Serena Williams και Kaja Juvan στο Court One στο Wimbledon.

Ο καιρός ήταν ζεστός και φορούσε ένα σακάκι λευκό με ρίγες και με μανίκια μεσαίου μήκους, μαύρο τοπ και μπλε τζιν. Είχε επίσης γυαλιά ηλίου και κρατούσε ένα καπέλο.

Η Meghan έφθασε στο Court One εν μέρει μέσω του αγώνα της Serena.

Βασιλικοί οπαδοί μπήκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να σχολιάσουν το περιδέραιο της Meghan.

Ένας χρήστης του Twitter παρατήρησε οτι η γυναίκα που καθόταν πίσω από την Meghan φορούσε ένα κολιέ με ένα κρεμαστό B.

Έγραψαν: "Το κολιέ της Meghan με το μενταγιόν " A "(για τον Archie) ενώ η κυρία πίσω της φορούσε ένα κολιέ με ένα μενταγιόν « Β ».

Η Serena και η Meghan έχουν πλησιάσει τα τελευταία χρόνια, με την πολλαπλή πρωταθλήτρια του Grand Slam ακόμη και να παρακολουθήσε το γάμο της πριγκίπισσας τον περασμένο Μάιο.

Τόσο η Meghan όσο και η Kate παρακολούθησαν τον τελικό γυναικών του Wimbledon εκείνο το έτος, το οποίο η Serena έχασε σε ίσια σετ.

Το αστέρι της τένις, που γέννησε την κόρη της Ολυμπία το 2017, ρωτήθηκε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα αν είχε προσφέρει συμβουλές στο Meghan από την άφιξη του Archie τον Μάιο.

Είπε: «Ποτέ δεν περνάω λόγια σοφίας, επειδή αισθάνομαι σαν όλοι όταν έχουν παιδί, ειδικά όταν μόλις είχατε ένα μωρό, είναι τόσο δύσκολο να είσαι μόνος».

Η 23χρονη πρόσθεσε: "Είναι ακριβώς όπως, περάστε τους πρώτους τρεις μήνες και μετά τέσσερις μήνες και στη συνέχεια μπορούμε να μιλήσουμε".

Ο Meghan έφτασε σε μία από τις πιο ζεστές μέρες του τουρνουά μέχρι στιγμής φέτος, ενώ οι θερμοκρασίες αναμένεται να φτάσουν τους 26C.

Άλλα διάσημα πρόσωπα στο Wimbledon την Πέμπτη περιελάμβαναν τον πρώην καγκελάριο George Osborne, τον συνταξιούχο τηλεοπτικό Sir Trevor McDonald και τον πρώην βρετανό τενίστα Tim Henman.

Ο Andy Murray, ο οποίος θα είναι συνεργάτης της Williams στο διαγωνισμό μεικτών διπλών αγώνων, αργότερα πρόκειται να παίξει τον πρώτο του αγώνα στο Wimbledon μέσα σε δύο χρόνια.