Το νέο αμόρε της μαμάς Kardashian!

H 58χρονη μητέρα των περίφημων αδερφών Kardashian, Kris Jenner, μετά την αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε εναντίον του κατά 23 χρόνια συζύγου της Bruce Jenner, και ενώ ακόμα δεν έχει βγεί η απόφαση του δικαστηρίου που θα επικυρώσει τον χωρισμό της, βρήκε καινούριο αμόρε!

Η Jenner, κατά την διάρκεια της πτήσης για να βρεί την κόρη της Kim, που γιόρταζε τα 34 γενέθλιά της, γνώρισε τον γοητευτικότατο και κατά 17 χρόνια μικρότερό της, Corey Gamble. Ο οποίος δεν έχασε χρόνο όπως φαίνεται και έτσι, οι δυό τους είναι μαζί, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες. Η Kris Jenner εμφανίστηκε να κυκλοφορεί χέρι χέρι στο Λος Άντζελες με τον Corey Gamble, ο οποίος φαινόταν ιδιαίτερα διαχυτικός με τη νέα του αγαπημένη.

H κόρη της, Khloe Kardashian δεν παρέλειψε να δώσει την έγκρισή της για τη νέα αυτή σχέση της μαμάς της λέγοντας πως Ο Corey ήταν στο σπίτι τους το προηγούμενο βράδυ και πέρασαν υπέροχα. "Τον λατρεύω! Είναι τόσο γλυκός και η μαμά μου είναι πραγματικά χαρούμενη. Είχα να την δώ τόσο καλά πολύ καιρό".

Ούτως η άλλως, τίποτα δεν μένει κρυφό από τα προσωπικά της οικογένειας Kardashian! Η συνέχεια επι της οθόνης!