Τρομάξαμε να τη γνωρίσουμε την Shannen Doherty!

Η αγαπημένη ηθοποιός των 90's μεγάλωσε πια. Αλλά πως να μην γίνει αυτό αφού έφτασε αισίως τα 43! Μπορεί να έχει μείνει στο μυαλό μας σαν την έφηβη Μπρέντα Γουόλς, από τα "Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς", αλλά πια, μόνο έφηβη δεν είναι!

Η αλήθεια είναι πως την γνωρίσαμε πολύ πιο πριν, από την σειρά "Το Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι", όπου έπαιζε την ανιψιά της Λώρα Ίνγκλς. Μετά, μας συστήθηκε ως Πρού, στις "Μάγισσες". Η αλήθεια είναι, πως όπου έπαιζε, γινόταν επιτυχία! Ή τουλάχιστον, ήξερε να ξεχωρίζει τι θα γινόταν επιτυχία, που κι αυτό είναι τεράστιο προσόν για μια ηθοποιό!

Είχαμε αρκετά χρόνια να την δούμε και η αλήθεια είναι πως ξαφνιαστήκαμε όταν την είδαμε. Για να μην παρεξηγηθούμε, εξακολουθεί να είναι μία πολύ όμορφη γυναίκα, αλλά φαίνεται πως δεν ακολουθεί την περπατημένη των υπολοίπων σταρ του Χόλιγουντ και έχει ένα τελείως φυσικό πρόσωπο, όπως κάθε γυναίκα! Έτσι, τα χρόνια που πέρασαν έχουν αφήσει τα σημάδια τους στο πρόσωπό της, το οποίο, εξακολουθεί να είναι πανέμορφο, αλλά απέχει αισθητά από αυτό που ξέραμε!

Αλήθεια, εσείς τι προτιμάτε, γυναίκες σαν κι αυτή ή σαν την Nicol Kidman ή την Renee Zellweger;