Αν και λένε πως τα ψητά και τα βραστά είναι τα καλύτερα για τον οργανισμό μας, τα ψητά στο μπάρμπεκιου δεν είναι και τόσο υγιεινή λύση. Το μη προσεκτικό ψήσιμο μπορεί να δημιουργήσει καρκινογόνες ουσίες στα ψητά μας.
Υπάρχει όμως τρόπος να το αποφύγεις και να απολαύσεις άφοβα το καλοψημένο φαγητό σου. Πως; Αν προσθέσεις λίγο δενδρολίβανο!
Το δενδρολίβανο περιέχει αντιοξειδωτική που δεν επιτρέπουν στις καρκινογόνες ουσίες να αναπτυχθούν κατά την ώρα του μαγειρέματος.
Όπως λοιπόν λέει μία έρευνα και θα μπορείς να απολαμβάνεις όλα τα αγαπημένα σου φαγητά και να είσαι υγιής. Άλλωστε, σε ποιον δεν αρέσει το μπάρμπεκιου;