Φήμες για ανορεξία της βασίλισσας Letizia της Ισπανίας!

Η πρόσφατη εμφάνιση της πανέμορφης ομολογουμένως βασίλισσας Letizia της Ισπανίας συζητήθηκε αρκετά. Πολλοί σχολίασαν το νέο της κούρεμα, που απέσπασε πολύ κολακευτικές κριτικές. Της πήγαινε απίστευτα. Πολλά σχόλια όμως έγιναν και για την σιλουέτα της. Αμέτρητα μάτια καρφώθηκαν στη γαλαζοαίματη, αποστεωμένη της πλάτη, και όχι άδικα!

Η Αυτής Μεγαλειότητα Δόνια Letizia Ortiz Rocasolano, Βασίλισσα της Ισπανίας, Βασίλισσα της Καστίλλης, της Λεόν, της Αραγωνίας, της Ναβάρρας, της Γρανάδας, του Τολέδου, Βαλένθια, της Γαλικίας, της Μαγιόρκας, της Σεβίλλης, της Κόρδοβας, της Μούρθιας, της Μινόρκας, της Χαέν, της Αλχεθίρας και των Καναρίων Νήσων, Κοντέσα της Βαρκελώνης, Λαίδη του Βισκάϊ και Μολίνα, μάλλον έχει πολύ άγχος για την εμφάνισή της και μάλλον το παράκανε με την δίαιτα.

Αποκλείουμε το ότι δεν προλαβαίνει να φάει λόγω πολλών καθημερινών υποχρεώσεων. Υποθέτουμε πως πρόκειται για τις γνωστές υπερβολές που κάνουν όλες οι γυναίκες που εκτίθενται στα φώτα. Λίγο φαγητό, πολλή γυμναστική. Στην Ισπανία πάντως, ήδη κάνουν λόγο για ανορεξία και όχι άδικα. Ελπίζουμε να φάει γρήγορα 2-3 μπέργκερ, γιατί αγχωθήκαμε!