Χρέωσαν 5χρονο γιατί δεν πήγε σε πάρτυ!

Ένας 5χρονος μπόμπιρας, ο Άλεξ, πήγε προχθές στο σχολείο του, όπως κάθε μέρα. Η μόνη διαφορά ήταν πως όταν γύρισε από το σχολείο, είχε στην τσάντα του έναν φάκελο με ένα τιμολόγιο που έλεγε πως χρωστάει 15,95 λίρες επειδή δεν πήγε τελικά στο πάρτυ του συμμαθητή του.

Ο πατέρας του μικρού, Derek Nash που δημοσίευσε το γεγονός, είπε πως αρχικά θεώρησε πως επρόκειτο για αστείο αλλά τελικά είδε πως πρόκειται για σοβαρότατο τιμολόγιο. Αλλά ας πιάσουμε την ιστορία από την αρχή:

Η μητέρα του συμμαθητή του Άλεξ, πήρε τηλέφωνο το περασμένο σαββατοκύριακο για να επιβεβαιώσει την παρουσία του Άλεξ στο πάρτυ του γιού της το οποίο θα γινόταν σε ένα θεματικό πάρκο. Οι γονείς του Άλεξ επιβεβαίωσαν την επικείμενη παρουσία του μικρού, όμως την ημέρα του πάρτυ ήρθαν οι παπούδες του μικρού για επίσκεψη και ο Άλεξ διάλεξε να μείνει μαζί τους αντί να πάει στο πάρτυ. Το αποτέλεσμα το είδατε. Η μητέρα του συμμαθητή του, τιμολόγησε την απουσία του και την του την χρέωσε.

Και η ερώτησή μου είναι η εξής: Για ένα κουτσομπολιό ανάξιο λόγου, πραγματικά, μία διαφορά μεταξύ δύο μανάδων, γιατί ασχολούνται το BBC κι άλλα διεθνή μέσα ενημέρωσης, ειδικά όταν γίνεται ο χαμός ανα την υφήλιο;!