Χώρισαν η Emma Stone και ο Andrew Garfield!

Ξάφνιασε πολλούς η είδηση πως οι λαμπεροί ηθοποιοί Emma Stone και Andrew Garfield δεν είναι πια μαζί. Εμείς είχαμε μείνει με την πεποίθηση πως ετοιμάζονται για γάμο!

Όμως, φαίνεται πως οι χαμηλοί τόνοι που κρατούν και οι δύο στην προσωπική τους ζωή, έκανε τους κοσμικογράφους να αργήσουν να καταλάβουν πως κάτι δεν πάει καλά μεταξύ τους. Σύμφωνα λοιπόν με το περιβάλλον των 2 stars, ο χωρισμός, είναι το φυσικό επακόλουθο του πολύ φορτωμένου τους προγράμματος, μιας και τον τελευταίο καιρό τρέχουν σαν τρελοί.

Το σοκαριστικό της υπόθεσης βέβαια, δεν είναι ότι χωρίζουν, εντάξει δε χάλασε και ο κόσμος, αλλά το ότι τους θεωρούσαμε πάντα ένα από τα πιο φυσιολογικά και χαριτωμένα celebrity ζευγάρια, που δεν είχαν διστάσει να μιλήσουν για τη σχέση τους με χιούμορ, χωρίς να γίνονται γλυκανάλατοι και γραφικοί, όπως άλλοι, ονόματα δε λέμε οικογένειες δε θίγουμε.

Πάντως, πολλοί πιστεύουν ότι η επανασύνδεση δε θα αργήσει, μιας και είναι... γεννημένοι ο ένας για τον άλλο! Εμείς έχουμε να πούμε, ότι δουλίτσα να υπάρχει και όλα τα άλλα βρίσκονται.