54122! Ότι καλύτερο μου έχει συμβεί

Το παρακάτω κείμενο μας το έστειλε στο Facebook η Νίκη και αφορά μια υπηρεσία Chat με τίτλο 54122. Για περισσότερες πληροφορίες θα πρέπει να ελέγξετε την σελίδα www.ellinespadou.com.

Αγαπητό Κουτσομπολιό,

Είμαι 44 ετών και πριν από λίγα χρόνια είχα χωρίσει με τον πρώην σύζυγό μου. Είχα γίνει λίγο τάρανδος βλέπετε. Παρόλο που είχαν περάσει εφτά χρόνια από το διαζύγιο μου εγώ δεν το είχα ξεχάσει, είχα σπαταλήσει τόσα χρόνια από τη ζωή μου και τελικά το ευχαριστώ ήταν να γυρνάει σε στριπτιτζάδικα και μετα ας μην πω τι άλλο έκανε....

Όλες μου οι φίλες μου έλεγαν να κάνω κάτι και οτι χρειάζομαι κάποιον στη ζωή μου αλλά εγώ εκεί!!! Δεν μπορούσα να προχωρήσω. Μια μέρα μίλαγα με την ξαδέρφη μου και μου λέει πότε θα σε αποκαταστήσουμε εσένα; έβαλα τα γέλια, για τέτοια είμαστε τώρα ρε Ζωή; Να μη σας τα πολυλογώ ακόμη μια φορά άκουσα το κήρυγμα μου μέχρι που μου λέει αφού σου έχει μείνει ψυχολογικό και φοβάσαι γιατί δεν κάνεις μια γνωριμία από Chat;Να έχεις μιλήσει με τον άλλο, να δείς αν προχωράει και μετά ανταλλάζεται στοιχεία και αν όλα πάνε καλά βρίσκεστε.

Η ιδέα μου φάνηκε λίγο απόμακρη αφού μόνο σχετική δεν με λέει κανείς με το ίντερνετ και πόσο μάλλον τα chat. Ένα Facebook έχω και αυτό με βοήθεια το έφτιαξα. Να μην τα πολυλογώ βρήκα μια ιστσελίδα www.ellinespadou.com η οποία μου φάνηκε ωραία και μπήκα. Τελικά είχε ένα Chat μέσω κινητού και έπρεπε πρώτα να γραφτείς, μετά να σου έρθει κωδικός και αφού τον λάβεις να σε εγκρίνει και η εταιρία. Μεγάλη διαδικασία και εκνευριστική κατά τη γνώμη μου αλλά σκέφτηκα ότι επειδή ακριβώς είναι εκνευριστική αυτοί που θέλουν να κάνουν την πλακίτσα τους δεν θα μπούν. Πέρασαν κάτι μέρες μέχρι να μιλήσω με κάποιους άντρες, έδειχναν νορμάλ. Τελικά γνώρισα τον Κώστα, πονεμένος και αυτός με εμπειρία κεράτου όπως και εγω. Δέσαμε αμέσως. Βγήκαμε μερικές φορές και πλέον είμαστε δύο μήνες μαζί και είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη μαζί του. Νιώθω και πάλι ερωτευμένη.

Τελικά καμιά φορά τα καλά πράγματα αργούν να μας συμβούν κορίτσια! Αλλά συμβαίνουν!!!

Σημείωση: Το παραπάνω κείμενο αποτελεί κείμενο από επισκέπτη και η ιστοσελίδα μας δεν μπορεί να εξακριβώσει κατά πόσον ισχύει ή όχι. Πάντως σε κάθε περίπτωση είναι όμορφο να συναντάει κανείς τον έρωτα στη ζωή του. Τι λέτε και εσείς;

Tags: