Ιούνιος 2012

Σε 48 μήνες πετρέλαιο και φυσικό αέριο - Αλλά η ...

Από τις τέσσερις οι δύο εχουν "βεβαρυμένο μητρώο": Έχουν κάνει ήδη έρευνες στις περιοχές αυτές χωρίς άδεια των ελληνικών αρχών και γνωρίζουν εδώ και αρκετά χρόνια ποιες είναι οι περιοχές που είναι πιθανότατο να κρύβουν τα κοιτάσματα. Μία άλλη έχει συνεργαστεί με την Τουρκία σε ανάλογες έρευνες στην Α.Μεσόγειο. Και οι τέσσερις έχουν λάβει επιστολές από το υπουργείο Ανάπτυξης για να προσέλθουν για διευκρινήσεις σε οτι αφορά τις προσφορές του.

Σχόλιο κατά Χρυσής Αυγής από τον κ. ...

Μέσω twitter εξέφρασε ο πρώην υπουργός Γ. Βουλγαράκης την αντίθεσή του για τον τρόπο που χειρίστηκαν τα κόμματα του κοινοβουλίου την υποψηφιότητα της Χρυσής Αυγής για το Προεδρείο της Βουλής.

Ποινικές διώξεις για τους 2 αλβανούς για τη χθεσινή ...

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ένοπλης συμπλοκής αστυνομικών με τους δράστες τραυματίστηκε ένας άνδρας της ΕΛ.ΑΣ. και ένας ληστής. Είχε προηγηθεί ληστεία και αρπαγή άνδρα από το σπίτι του προπονητή του ΠΑΟΚ Γιώργου Δώνη στην Κηφισιά.

Πρόεδρος της Βουλής ο Μεϊμαράκης

Πέραν όμως τις εκλογής Προέδρου, το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί και η εκλογή των αντιπροέδρων της Βουλής με την ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ να αλλάζουν τα αρχικά τους πλάνα. Ειδικότερα, η ΝΔ για την θέση του Α' αντιπροέδρου διατηρεί τον κ. Γιάννη Τραγάκη, του Β' τον κ. Θανάση Νάκο αλλά για Γ' αντιπρόεδρο, αντί του κ. Σπύρου Ταλιαδούρου, προτείνει τον κ. Χρήστο Μαρκογιαννάκη. Επιπροσθέτως, ο ΣΥΡΙΖΑ αλλάζει τον κ. Τάσο Κουράκη και προτείνει τον κ. Γιάννη Δραγασάκη για την θέση του Δ' αντιπροέδρου, το ΠΑΣΟΚ τον κ. Λεωνίδα Γρηγοράκο και οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» την κυρία Μαρία Κόλλια - Τσαρουχά.

Ρονάλντο: Ηταν οδυνηρό

"Είμαι λυπημένος. Όταν χάνεις έναν ημιτελικό στα πέναλτι είναι πάντα οδυνηρό. Τα πέναλτι είναι θέμα τύχης και η ομάδα που θα έχει την μεγαλύτερη τύχη θα κερδίσει. Ήταν ένα πετυχημένο τουρνουά για την Πορτογαλία. Ήμασταν ανάμεσα στις καλύτερες ομάδες του τουρνουά και δεν κερδίσαμε γιατί δεν είχαμε τύχη στα πέναλτι. Πρέπει να είμαστε υπερήφανοι αλλά η αλήθεια είναι ότι αισθανόμαστε απογοήτευση γιατί ξέρουμε ότι χάσαμε την ευκαιρία να πάμε στον τελικό. Εκανα το καλύτερο δυνατό και είμαι ευχαριστημένος για όσα έχω κάνει στην ομάδα. Παίξαμε καλά και αξίζαμε να παίξουμε στον τελικό".

Επικυρώθηκε ο ESM από τη Βαρσοβία

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Ευ. Βενιζέλος: Συνεργαζόμαστε, αλλά δεν ταυτιζόμαστε με τη ΝΔ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Κατάπτωση εγγυητικών για Κολοσσό και Αρη

Η Ε.Ε.Α. συνεδρίασε την Τρίτη (26/06) και αποφάσισε την κατάπτωση των εγγυητικών επιστολών της ΚΑΕ Αρης για οφειλές προς τον Νίκο Χατζηβρέττα και της ΚΑΕ Κολοσσός Ρόδου για οφειλόμενα προς τους Κωνσταντίνο και Γιάννη Μαραβέλια. Οι δύο ΚΑΕ υποχρεωούνται να καταθέσουν νέες εγγυητικές επιστολές εντός των επόμενων 15 ημερών, ώστε να μην τους επιβληθούν κυρώσεις.

Υστέρηση εσόδων από φόρους στο πρώτο πεντάμηνο του 2012

Σχεδόν 1 δισ. ευρώ, όσο δηλαδή η μισθοδοσία του δημοσίου για ένα μήνα, στοίχησε η εκλογική ραστώνη στα έσοδα του κράτους.

Επανεξελέγη πρόεδρος της ΕΣΑΠ ο Ταρνατόρος

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Αθήνα η ετήσια Γενική Συνέλευση της ΕΣΑΠ. Κατά τη διάρκεια της, εγκρίθηκαν ομόφωνα οι τροποποιήσεις του καταστατικού της Ένωσης, ενώ αμέσως μετά, εγκρίθηκε ομόφωνα ο Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός και απαλλάχθηκε το προηγούμενο Διοικητικό Συμβούλιο. Κατόπιν, το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο συγκροτήθηκε σε σώμα. Με ψήφους δέκα υπέρ, ένα λευκό (ενώ παραβρέθηκε αλλά δεν είχε δικαίωμα ψήφου ο εκπρόσωπος του ΤΑΑ Ηρακλής) ο κ.

Σελίδες