Ιούλιος 2012

Που το πάει η Νέα Τάξη Πραγμάτων με την οικονομική ...

Οι άνθρωποι, οι πολίτες των Εθνικών Κρατών κουρασμένοι, εξουθενωμένοι από την συνεχιζόμενη κρίση και τον πόλεμο θα είναι πλέον έτοιμοι να συνθηκολογήσουν με την ΝΕΑ ΤΑΞΗ και να δεχτούν οτιδήποτε απαιτηθεί απ αυτούς, προκειμένου το σύστημα να ξαναρχίσει να δουλεύει. Το επόμενο βήμα των νεοταξιτών μετά την ενθρόνιση της νέας παγκόσμιας κυβέρνησης θα είναι η αντικατάσταση των νομισμάτων με ένα παγκόσμιο νόμισμα και τελικά η απόσυρση του χρήματος από την αγορά και η πραγματοποίηση συναλλαγών μόνο με ηλεκτρονικό τρόπο και με απαραίτητη προϋπόθεση το υποδόριο μικροτσίπ.

Ούτε λέξη για την Ελλάδα...

Στην Ευρώπη βρίσκεται για μια ακόμη φορά ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ Τίμοθι Γκάιτνερ, προκειμένου να πιέσει την Ευρωζώνη να αντιμετωπίσει αποτελεσματικότερα την κρίση χρέους. Χθες συναντήθηκε με τον Γερμανό ομόλογό του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε (φωτ.) και τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Μάριο Ντράγκι, ενώ είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Γάλλο ομόλογό του Πιερ Μοσκοβισί. Στην παρέμβαση των ΗΠΑ ελπίζουν και πολλοί στην Ελλάδα.

Ένοχος για 142 κατηγορίες ο Τζέιμς Χολμς

Ο νεαρός που κατηγορείται ότι άνοιξε πυρ σε κινηματογράφο του Ντένβερ, στην περιοχή του Κολοράντο, κατά τη διάρκεια της προβολής της ταινίας του Μπάτμαν, προκαλώντας παγκόσμιο σοκ, πριν 10 ημέρες κρίθηκε ένοχος σήμερα για 142 κατηγορίες, μεταξύ των οποίων η δολοφονία πρώτου βαθμού.

O Χρήστος Σωτηρακόπουλος εντάσσεται στο δυναμικό της Nova

Ο κορυφαίος Έλληνας αθλητικός δημοσιογράφος, εντάσσεται στην έγκυρη δημοσιογραφική ομάδα της πρώτης ψηφιακής συνδρομητικής πλατφόρμας. Η γνώριμη φωνή του κορυφαίου σπίκερ, θα μας μεταφέρει με τον μοναδικό του τρόπο στα μεγαλύτερα γήπεδα της Ευρώπης, περιγράφοντας τους σημαντικότερους αγώνες του Champions League και Europa League. Η φετινή χρονιά, άλλωστε, έχει και ελληνικό χρώμα στο Champions League καθώς οι Τρίτες θα έχουν πλέον και ελληνικό ενδιαφέρον για τους συνδρομητές της Nova με τους αγώνες του πρωταθλητή Ολυμπιακού στους Ομίλους.

Δημοσίευμα υποστηρίζει ότι το Κατάρ ενδιαφέρεται να αγοράσει 200 άρματα μάχης

Ο Φόλκερ Μπεκ του αντιπολιτευόμενου κόμματος των Πρασίνων τόνισε ότι διαφωνεί με την πώληση αρμάτων στο Κατάρ λόγω της κατάστασης στον τομέα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στη χώρα αυτή. Πιστεύεται ότι το Κατάρ ενδιαφέρεται να αγοράσει το μοντέλο Α7 των αρμάτων Λέοπαρντ 2 το οποίο είναι σχεδιασμένο για μάχη μέσα στον αστικό ιστό ενώ ταυτόχρονα διαθέτει πολύ ισχυρό κλιματισμό που το καθιστά κατάλληλο για τις θερμοκρασίες της ερήμου.

Γ. Βρούτσης: Κανένα πρόβλημα με την καταβολή των συντάξεων

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Οι κουκίδες της τελετής έναρξης

Τέσσερα χρόνια αργότερα στο Λος Αντζελες, με τους Σοβιετικούς συν τα τέκνα τους απόντες, οι Αμερικάνοι χωρίς μια κεντρική ιδέα έχασαν τα αυγά και τα καλάθια στην έναρξη: προσπαθώντας να δείξουν ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι η χώρα της ελευθερίας και της επιτυχίας, μπέρδεψαν το αμερικανικό όνειρο με την τεχνολογία και τους πυραύλους και χάθηκαν ανάμεσα σε ινδιάνους καουμπόιδες και αστροναύτες. Επειδή είναι πρακτικοί άνθρωποι το κατάλαβαν κι έφτιαξαν μια από τις πιο θεαματικές τελετές λήξης.

Βίντεο παιδικής πορνογραφίας στα χέρια στρατιωτικού-Χειροπέδες σε δύο κομμωτές και άλλα 11 άτομα!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του NewsIt, έχουν γίνει 14 συλλήψεις σε ολόκληρη τη χώρα, για σκληρά βίντεο και φωτογραφίες που πρωταγωνιστούν ανήλικα παιδιά. Ανάμεσα στους συλληφθέντες, ένας στρατιωτικός και ένας Άγγλος τουρίστας στην Κρήτη, δύο κομμωτές, ένας τραπεζικός υπάλληλος, ένας ασκούμενος δικηγόρος και άλλα 8 άτομα, που κρατούνται σε αστυνομικά τμήματα..

Λυκουρέντζος: Συγχωνεύσεις τμημάτων και κλινικών ...

Ο κ. Λυκουρέντζος εκτίμησε μετά τη συνάντηση, μιλώντας με δημοσιογράφους, ότι η νοσοκομειακή δαπάνη θα κλείσει εντός στόχων στα 2,2 δισ. ευρώ, και η φαρμακευτική στα 2,8 δισ. ευρώ για το τρέχον έτος. Όπως πρόσθεσε έχει ήδη υπολογιστεί για το πρώτο τετράμηνο του 2012 το clow back (ό,τι υπερβαίνει δηλαδή τη μηνιαία προϋπολογισμένη δαπάνη για φάρμακα) που θα πρέπει να επιστρέψουν οι φαρμακευτικές εταιρείες στα ασφαλιστικά ταμεία. Το ποσό ανέρχεται στα 152,6 εκατ. ευρώ, όσα δηλαδή έχει πέσει έξω η φαρμακευτική δαπάνη.

Περικοπή αποδοχών της ηγεσίας

Εξοικονόμηση έως και 27 εκατ. ευρώ τον χρόνο επιδιώκει η κυβέρνηση μέσω της αυτόματης μείωσης του μισθώματος που καταβάλλει το Δημόσιο για ενοικιαζόμενα ακίνητα, αλλά και της περικοπής των αποδοχών του Προέδρου της Δημοκρατίας, του πρωθυπουργού, των υπουργών και των γενικών γραμματέων. Οι εν λόγω ρυθμίσεις περιλαμβάνονται σε σχέδιο νόμου του υπουργείου Οικονομικών.

Σελίδες