Οκτώβριος 2013

Έκλεβε επανηλημένα ένα περίπτερο

Ένας 16χρονος μαθητής στην Αλεξανδρούπολη έκλεψε ένα κατάστημα και δυο φορές ένα περίπτερο μέσα σε 3 μέρες μόνο και μόνο για να εξασφαλίσει τα τσιγάρα του και
χρόνο ομιλίας για το κινητό του.Την δεύτερη φορά όμως άφησε κάποια στοιχεία στο περίπτερο που οδήγησαν στην σύλληψη του.

Μπορεί κάποιος να γνωρίσει κόσμο μέσα από το κινητό του?

Καλησπέρα παιδιά το όνομα μου είναι Νικήτας και έχω κάποιες απορίες και θα ήθελα αν μπορείτε να με βοηθήσετε. Γενικά είμαι κλειστός σαν άνθρωπος, ούτε πολλούς φίλους έχω ούτε πολλούς γνωστούς, από μικρός ήμουν έτσι και όπως καταλαβαίνεται αυτό δεν βοηθάει καθόλου στο να γνωρίζω κοπέλες που θα μπορούσαν να γίνουν μελλοντικές σχέσεις μου. Έχω αγανακτήσει και δεν ξέρω τι να κάνω!?!?!? Όλοι μου οι φίλοι με κοροϊδεύουν και βοήθεια καμιά.

Ο Έρωτας στα χρόνια της οικονομικής κρίσης

Καλησπέρα μάγκες, με λένε Γιάννη και είμαι πολιτικός μηχανικός. Είμαι 40 χρονών και επειδή επιτέλους κάνω το μεγάλο βήμα στην ζωή μου, θέλω να μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου. Λοιπόν, γενικά είμαι ένας δύσκολος άνθρωπος τόσο στην δουλεία μου όσο και στα προσωπικά μου και όπως καταλαβαίνεται μου ήταν πολύ δύσκολο να βρω κάποια γυναίκα να με αντέχει και να μπορεί να μείνει μαζί μου. Είχα κάνει πολλές προσπάθειες αλλά καμία δε βγήκε σε καλό μέχρι και οι φίλοι μου είχαν απογοητευτεί μαζί μου και μου είχαν βγάλει και παρατσούκλι, ο μπακούρης.

Σύλληψη δραπέτη

Ο 35χρονος άνδρας που είχε δραπετεύσει από τις φυλακές Τρικάλων όταν είχε πάρει άδεια τον Δεκέμβριο του 2012 συνελήφθη από αστυνομικούς της ασφάλειας της Θεσσαλονίκης στην Γλυφάδα Αττικής

Σελίδες