Νοέμβριος 2013

Οι γνωριμίες και η τεχνολογία

Όπως προχωράει η τεχνολογία και οι δικές μας συνήθειες αλλάζουν, πλέον ψάχνουμε ότι καλύτερο για να μας βοηθάει στην καθημερινότητα. Για αυτό το λόγο οι περισσότεροι από μας στρεφόμαστε στις γνωριμίες μέσω της τεχνολογίας. Μια τάση που πλέον χρησιμοποιείται όλο και περισσότερο είναι μέσω μηνυμάτων στο κινητό γιατί είναι πιο εύκολο αφού μπορεί να γίνει από όπου και αν είσαι χωρίς να χρειάζεσαι σύνδεση στο internet.

Οι αντικαταστάτες της Βανδή

Έπειτα από την αποχώρηση της Δέσποινας Βανδής από το νυχτερινό κέντρο που θα τραγουδούσε με τον Νότη Σφακιανάκη έγιναν πολλές συναντήσεις για να βρεθεί ποιος θα την αντικαταστήσει από την στιγμή που η πρεμιέρ του κέντρου θα γίνει τότε που είχε προγραμματιστεί. Οι αντικαταστάτες είναι οι Goin'Trough.

Που θα πάει θα έρθει....

Καλημέρα σας, είμαι ο Ευθύμης. Οι σχέσεις μου με το αντίθετο φίλο δεν θα έλεγα ότι είναι οι προσδοκόμενες, πολλοί λένε ότι για να βρεις το άλλο σου μισό είναι θέμα τύχης, δεν μπορώ να πω ότι συμφωνώ, πρέπει και εσύ να το κυνηγήσεις με κάθε δυνατό τρόπο. Τόσο καιρό το παλεύω αλλά τίποτα, κάνω συχνά γνωριμίες αλλά δυστυχώς δεν οδηγούν εκεί που θα ήθελα.

Απορία για τις υπηρεσίες μηνυμάτων

Καλημέρα, γεια σας, είμαι η Δώρα και είμαι 23 χρονών, είχα μια σχέση επί 4 χρόνια με τον Δημήτρη γνωριζόμασταν από το σχολείο. Πριν από μερικούς μήνες αποφασίσαμε να λήξουμε την σχέση μας γιατί αυτός πλέον σπουδάζει στα Γιάννενα και εγώ στην Καλαμάτα και όπως ήταν επόμενο είχαμε αρχίσει να χανόμαστε και να μην έχουμε τακτική επικοινωνία όπως παλιότερα. Θέλω να γνωρίσω κάποιον άλλον δεν μου αρέσει να είμαι μόνη μου αλλά δεν μπορώ να φλερτάρω μιας και από μικρή ηλικία ήμουν σε δεσμό. Έμαθα για την Teligron LTD ότι μπορείς να γνωριστείς με πολλούς εν μέσω του αριθμού από το 54122.

Οι νεκροί στις Φιλιππίνες

Μετά τον φονικό τυφώνα που χτύπησε το Χαιγιάν στις Φιλιππίνες οι νεκροί έχουν ξεπεράσει τους 5.200 σύμφωνα με την εθνική υπηρεσία αντιμετώπισης καταστροφών.

Σελίδες