Δεκέμβριος 2013

Ετοιμάζει εκπομπή στο MEGA ο Κρατερός Κατσούλης

Πολλά ακούγονται το τελευταίο διάστημα για τα τηλεοπτικά σχέδια του Κρατερού Κατσούλη.

Δημοσίευμα της εφημερίδας Real αναφέρει ότι ο ηθοποιός βρίσκεται σε συζητήσεις με το Mega που αφορούν την παρουσίαση μιας εβδομαδιαίας εκπομπής. Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, η πρεμιέρα της εκπομπής σχεδιάζεται να πραγματοποιηθεί αμέσως μετά την Πρωτοχρονιά, ενώ το concept που έχουν στο μυαλό τους οι ιθύνοντες του καναλιού προβάλλεται ήδη με μεγάλη επιτυχία σε αρκετές χώρες.

Κουρασμένη από το ρόλο της στα Κλεμμένα Όνειρα η Αθηνά Οικονομάκου

Υπήρξαν στιγμές που να ένιωσε η Αθηνά Οικονομάκου πώς κουράζεται με τον ρόλο της στα «Κλεμμένα όνειρα»;

Καλές γιορτές από όλους μας προς εσάς

Τα χριστούγεννα έφτασαν και πλέον όλοι προετοίμαζομαστε για να γιορτάσουμε ακόμη μια φορά το πνεύμα τους και το νόημα τους.

Σας ευχόμαστε χρόνια πολλά και σας αφιερώνουμε ένα υπέροχο βίντεο από το Youtube με χριστουγεννιάτικες επιλογές τραγουδιών:

Χριστουγεννιάτικο Ξεκατίνιασμα στο Πρωινό Μου ανάμεσα σε Φαίη Σκορδά και Σάσα Σταμάτη

H Σάσα Σταμάτη σχολίασε τις φωτογραφίες του Αρναούτογλου με την Κόκλα, που είχαν μαζί τους και την μητέρα της.

Τότε η Φαίη Σκορδά κάρφωσε την Σάσα Σάσα Σταμάτη! Η παρουσιάστρια έξαλλη της είπε: «Άλλο πρόβλημα δεν έχεις στην ζωή σου εσύ, τι θα βάλεις στην πρεμιέρα, πώς θα σε φωτογραφίσουν και μετά πας στο σπίτι και τα βρίσκεις όλα έτοιμα από τους γονείς σου».
Η Σάσα Σταμάτη η οποία ήταν χαλαρή της είπε: «Ποιο είναι το πρόβλημά σου;» και απευθυνόμενη στον Γιώργο είπε: «Μαζί σου δεν έχω κανένα πρόβλημα... με την Φαίη έχω»!

Μπεκατώρου: Του έκανα πρόταση γάμου γιατί φοβόμουν μην τον χάσω!

Η Μαρία Μπεκατώρου ήταν στο «Πρωινό» και μεταξύ άλλων μίλησε για την πρόταση γάμου που έκανε στον σύζυγό της, Αντώνη Αλεβιζόπουλο!

Πως εκβίασε τον Σφακιανάκη ο Μπογδάνος

Ο Μπογδάνος αποκάλυψε πώς «εκβίασε» το Νότη Σφακιανάκη να βγει στην εκπομπή του

Στο «Όλα Τρέλα» βρέθηκε καλεσμένος ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος. Ο δημοσιογράφος αποκάλυψε πως έγινε και ο Νότης Σφακιανάκης πήγε στην εκπομπή του στον «ΣΚΑΙ».

Νατάσα Καλογρίδη: Έκανα πρώτη φορά σεξ στην Πρώτη Γυμνασίου

Αποκαλυπτική και χωρίς ταμπού εμφανίστηκε η Νατάσα Καλογρίδη στην εκπομπή Πρωινό Μου όπου μοιράστηκε με όλη την Ελλάδα κάποιες κρυφές στιγμές της ζωής της.

Μάλιστα δήλωσε πως στην πρώτη δημοτικού ερωτεύτηκε το αγόρι που έκανε τα καλύτερα γράμματα ενώ στην πρώτη γυμνασίου είχε την πρώτη της ολοκληρωμένη ερωτική εμπειρία με το μεγαλύτερο αλητάκι της γειτονιάς της.

Ηλέκτρα Νιάρχου-Αθηνά Ωνάση. Τι συγγένεια έχουν;

Τα επίθετα τους παραπέμπουν σε δυο από τα μεγαλύτερα εφοπλιστικά «τζάκια» της Ελλάδας, όμως λίγοι είναι που γνωρίζουν ότι πέρα από «χρυσοί κληρονόμοι» είναι και συγγενείς!

Μικρά μυστικά για αποδοτική γυμναστική και αποτελέσματα

Το πρώτο βήμα για να αποκτήσετε το σώμα των ονείρων σας είναι να αποφασίσετε να κάνετε την άσκηση τρόπο ζωής. Τι εννοούμε με αυτό; Μα φυσικά να την εντάξετε στο καθημερινό σας πρόγραμμα και να φτάσετε στο σημείο να τη θεωρείτε καλή σας συνήθεια. Δεύτερό σας βήμα θα πρέπει να είναι η... αποδοτική προπόνηση. Τι να το κάνεις, άμα η προπόνησή σου δε φέρνει... αποτελέσματα;

Πάμε να δούμε μικρά μυστικά για super αποδοτική προπόνηση και μέγιστα αποτελέσματα:

Σελίδες