Φεβρουάριος 2014

Τέλος τα οικογενειακά επιδόματα του ΟΑΕΔ

Μείωση ασφαλιστικών εισφορών κατά 2,9% για εργοδότες και 1% για τους εργαζόμενους θα γίνουν από την 1η Ιουλίου. Για να καλυφθεί το δημοσιονομικό κενό που θα προκληθεί στα ασφαλιστικά ταμεία από τη μείωση των ασφαλιστικών εισφορών και για να μην γίνουν μειώσεις συντάξεων, η κυβέρνηση σχεδιάζει να μειώσει τις εισφορές που καταβάλλονται για οικογενειακά επιδόματα του ΟΑΕΔ

Η πρώτη περίπτωση αλλαγής φύλου εν ενεργεία αστυνομικού, στην Ελλάδα, είναι γεγονός!

Μία γυναίκα, αστυνομικίνα της Τροχαίας, ηλικίας κατά πληροφορίες περίπου 30 ετών, άλλαξε φύλο. Μετά την επέμβαση αλλαγής φύλου, στην οποία υπεβλήθη η αστυνομικός άλλαξε με δικαστική απόφαση και το όνομά της. Μέχρι εδώ, όλα καλά!

Έχασε 300 ολόκληρα κιλά!!!

380 κιλά είχε φτάσει ο 41 ετών Colin Corfield. Η λάθος διατροφή και η μηδενική άσκηση τον οδήγησαν σε σημείο να μην μπορεί να κουνηθεί από το πάχος. Ήταν ακίνητος στο κρεβάτι του και δε μπορούσε να κάνει τίποτα. Η μητέρα του, που δεν άντεχε να τον βλέπει σ' αυτή την κατάσταση, αποφάσισε να πουλήσει το σπίτι της και να πληρώσει να κάνει ο γιος της εγχείρηση γαστρικής παράκαμψης.

Αυτή είναι η άγνωστη αδερφή της Πόπης Τσαπανίδου

Η Λία Τσαπανίδου είναι κι αυτή δημοσιογράφος, όπως ακριβώς η αδερφή της, Πόπη. Είναι πολύ δεμένες και με κοινά ενδιαφέροντα. Εργαζόταν στην ΕΡΤ 3 για την εκπομπή «Δεύτερη Ανάγνωση» όπου έκανε ρεπορτάζ για θέματα επικαιρότητας. Σε αντίθεση με την Πόπη, η Λία δείχνει να προτιμά τη δουλειά πίσω από τις κάμερες και όχι μπροστά.

6,4 εκατομμύρια αποζημίωση σε άντρα που πέρασε άδικα 23 χρόνια στη φυλακή

Η πόλη της Νέας Υόρκης ανακοίνωσε ότι θα αποζημιώσει με 6,4 εκατομμύρια τον 59χρονο Ντέιβιντ Ράντα, ο οποίος πέρασε 23 χρόνια στη φυλακή για ένα φόνο που δεν διέπραξε ποτέ, αλλά κατηγορήθηκε άδικα από τον ντετέκτιβ που είχε αναλάβει την υπόθεση.

Πάνω από 20 νεκροί σε επίθεση με όλμους νότια της Βαγδάτης

Πάνω από 20 άνθρωποι σκοτώθηκαν και δεκάδες τραυματίστηκαν σε μια επίθεση με όλμους στα νότια της Βαγδάτης. Πέντε όλμοι έπληξαν 60 χλμ. νότια της ιρακινής πρωτεύουσας, την πόλη Μουσάγιαμπ, η οποία είναι γεμάτη καταστήματα και εστιατόρια που συγκεντρώνουν πλήθος κόσμου το βράδυ. Προχθές Τρίτη είχε εκραγεί ένα παγιδευμένο αυτοκίνητο στην ίδια πόλη, σε μια σειρά 10 τέτοιων επιθέσεων με δεκάδες νεκρούς σε όλη τη χώρα.

Μήπως χάσατε τις ράβδους χρυσού σας;

Η γερμανική αστυνομία αναζητά τον αφηρημένο ιδιοκτήτη ενός χαρτοφύλακα με ράβδους χρυσού και μετρητά που τον ξέχασε κάποιος σε σιδηροδρομικό σταθμό στην Κολωνία και δεν επέστρεψε ποτέ για να τον αναζητήσει.

Ο γενικός εισαγγελέας της Κολωνίας, Ούλριχ Μπρέμερ, είπε πως "μέχρι τώρα προσπαθούσαμε να βρούμε τον ιδιοκτήτη από τις έρευνες που κάναμε. Πλέον, κάνουμε έκκληση στο κοινό", Διευκρίνισε πως από την έρευνα που έκαναν δεν διαπιστώθηκε να συνδέονται οι ράβδοι χρυσού και τα μετρητά με κάποιο αδίκημα.

Παράδωση μπύρας από αέρα

Ένας άνδρας που έχει μια μικρή επιχείρηση ζυθοποιίας στην Μινεσότα παρουσίασε μια πρωτοποριακή ιδέα για παράδοση μπύρας. Ο επιχειρηματίας σκέφτηκε να παραδίδει μπύρες στους ψαράδες της περιοχής την ώρα που ψαρεύουν και έρχονται αντιμέτωποι με τα καιρικά φαινόμενα μπύρες με ένα ελικόπτερο ρομπότ, οι ψαράδες της περιοχής έμεινα πολύ ενθουσιασμένοι αλλά δυστυχώς η Ομοσπονδιακή Αστυνομία του απαγόρευσε να πραγματοποιήσει την ιδέα του.

Εκατομμυριούχος από ένα νόμισμα

Ένας άνδρας στην Αμερική πριν λίγα χρόνια που πέθανε ο πατέρας του κληρονόμησε κάτι συλλεκτικά νομίσματα που κρατούσε ο πατέρας του, όμως ο άνδρας δεν έδωσε και πολύ μεγάλη σημασία γιατί τα νομίσματα ήταν σε μια χάρτινη σακούλα. Πριν λίγο καιρό όμως ανακάλυψε ότι ένα από τα νομίσματα που έχει στην κατοχή του που είναι του 1 σέντ και είναι από το 1974 αξίζει μια περιουσία περίπου 2 εκατομμύρια δολάρια γιατί είχε σταματήσει η παραγωγή του επειδή οι ακτίνες Χ δεν μπορούσαν να το διαβάσουν.