Οκτώβριος 2014

Ellen DeGeneres ντυμένη ως Amal Alamuddin και George Clooney.

Μια εντυπωσιακή αποκριάτικη εμφάνιση έκανε η γνωστή τηλεπερσόνα Ellen DeGeneres, ντυμένη ως ζεύγος Amal Alamuddin και George Clooney.

Σε ένα εορταστικό, λόγω Halloween, επεισόδιο, η αμίμητη Ellen ήταν ντυμένη με νυφικό και είχε ενσωματωμένη μία πλαστική κούκλα που την είχαν ντύσει ως γαμπρός George Clooney.

Μάλλον ήταν κακή ιδέα να δείξει στο κουτάβι το κουδούνι...

Ένας άντρας προσπάθησε να δείξει στο κουτάβι του πως να ζητάει τροφή, και μάλλον την πάτησε!

Η Maddie είναι ένα γλυκύτατο Dachshund, μόλις 10 εβδομάδων. Ο ιδιοκτήτης της δεν ήξερε κάθε πότε πρέπει να το ταΐζει, οπότε σκέφτηκε, πως αν συνδέσει στο μυαλό της νεαρής σκυλίτσας πως το κουδούνι σημαίνει φαγητό, θα του έφευγε το άγχος. Απλά η αξιολάτρευτη Maddie θα τον ειδοποιούσε κάθε φορά που πεινάει.

Entela Fureraj είναι το πραγματικό όνομα της Ελένης Φουρέϊρα!

Πολύς λόγος έχει γίνει για την αληθινή καταγωγή της όμορφης τραγουδίστριας Ελένης Φουρέϊρα. Εδώ και πολύ καιρό ακούγεται πως είναι από την Αλβανία, ενώ η ίδια το αρνείται και λέει πως είναι από την Κρήτη.

Οι Βορειοηπειρώτες δημοσιογράφοι όμως, έσπευσαν να μας πληροφορήσουν πως πραγματικά η Ελένη μας είναι κόρη βορειοηπειρωτών από την Αλβανία, και μάλιστα χριστιανών. Μας πληροφόρησαν επίσης πως το κανονικό της όνομα είναι Entela Fureraj του Kristaq (Χρήστος) και της Marjeta (Μαριέττα).

Julia Roberts: Κινδύνευσε η καριέρα μου επειδή δεν έκανα λίφτινγκ!

Η Julia Roberts είναι μία από τις πιο πετυχημένες ηθοποιούς του Hollywood, με μία τεράστια καριέρα πίσω της. Όμως, ο χρόνος αν και της έχει φερθεί πολύ καλά, έχει αφήσει και πάνω στο πρόσωπό της τα σημάδια του. Αυτό, υπό κανονικές συνθήκες δεν αποτελεί πρόβλημα. Το πρόβλημα δημιουργείται όταν πρέπει να παίζεις για 30 χρόνια την παιδούλα.

Ο μυστικός γάμος της Τζέσυ Παπουτσή

Η αγαπημένη ταλαντούχα ηθοποιός με την ιδιαίτερη φωνή, ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Μega με μία», που την παρουσιάζει ο Μάρκος Σεφερλής. Κι εκεί που όλοι αμφισβητούσαν τις ικανότητες του Σεφερλή στις συνεντεύξεις, φαίνεται πως έβγαλε την πρώτη είδηση της σαιζόν.

Renee Zellweger: όλες οι αλλαγές στο πρόσωπο της τα τελευταία χρόνια!

Στην πρόσφατη εμφάνισή της στα Elle Awards, είδαμε την αγαπημένη μας πρωταγωνίστρια Renee Zellweger που την γνωρίσαμε μέσα από την καταπληκτική ταινία "το ημερολόγιο της Bridget Jones".

Το περίεργο όμως της υπόθεσης είναι πως αν και μας συστήθηκε σαν Renee Zellweger, μάλλον εμφανίστηκε κάποια άλλη στη θέση της! Καμία σχέση με εκείνο το γλυκό κορίτσι με τα μαγουλάκια από την ταινία που έχουμε δει ξανά και ξανά.

Η Julianne Moore άλλαξε χρώμα μαλλιών!

Τι τραβάνε και οι σταρ του Hollywood! Να έχεις το πιο ζηλευτό χρώμα μαλλιών στον κόσμο φυσικό στα μαλλιά σου και να σου επιβάλλουν να το αλλάξεις για τις ανάγκες ενός ρόλου!

Την 53χρονη πλέον, αν και δεν της φαίνεται καθόλου, Julianne Moore, άλλαξε το υπέροχο κόκκινο χρώμα των μαλλιών της και έγινε κατάξανθη για της ανάγκες της καινούριας της ταινίας. Η φωτογραφία που βλέπετε είναι από τα γυρίσματα της ταινίας Freeheld. Η Julianne Moore υποδύεται μια αστυνομικό.

O Brad Pitt θα μάθει Γαλλικά για την νέα του ταινία με τίτλο By The Sea.

Η καινούρια του ταινία Fury, η οποία έχει σαν θέμα το τέλος του 2ου παγκοσμίου πολέμου, απέσπασε διθυραμβικές κριτικές από κοινό και κριτικούς. Φαίνεται πως οι ιστορικές ταινίες του πάνε πολύ του Brad Pitt.

Ο νιόπαντρος Brad Pitt, θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία By The Sea, την οποία την υπογράφει εξ' ολοκλήρου η σύζυγός του, Angelina Jolie, η οποία και γράφει το σενάριο, και την σκηνοθετεί αλλά και πρωταγωνιστεί στο πλάι του.

Evan Rachel Wood και Katherine Moennig: είναι τελικά ζευγάρι;

Η 27χρονη ηθοποιός Evan Rachel Wood είναι σύμφωνα με φήμες που κυκλοφορούν, ζευγάρι με την 37χρονη, επίσης ηθοποιό Katherine Moennig.

Τα δημοσιεύματα στις διεθνής φιλάδες, λένε πως όλα ξεκίνησαν όταν το Φεβρουάριο η Wood είδε την Moennig και δήλωσε στο Twitter πως φοβήθηκε να της μιλήσει γιατί την θαυμάζει πολύ και είχε τρακ. Αυτό φαίνεται πως έκανε την Moennig να την πλησιάσει και από τότε είπε αρκετές φορές πως την βοήθησε να ξεπεράσει πολλά και πως την έχει είδωλο.

Χαμός στο δημοτικό συμβούλιο στο Δήμο Μαραθώνα.

Πρωτόγνωρες καταστάσεις εξελίχθηκαν κατά την διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μαραθώνα, όταν συγκρούστηκαν ο Ηλίας Ψινάκης, νυν δήμαρχος Μαραθώνα, με τον απερχόμενο δήμαρχο . Λοΐζο.

Σελίδες