Δεκέμβριος 2014

Πλέον η Shiloh Pitt θα λέγεται John Pitt!

Το ίσως πιο λαμπρό ζευγάρι του Hollywood, ο Brad Pitt και η σύζυγός του πια, Angelina Jolie, φαίνεται πως δεν έχουν και τόσο ονειρεμένη ζωή τελικά.

Προβλήματα παραδέχτηκαν πρόσφατα πως αντιμετωπίζουν με την απόφαση της 7χρονης κόρης τους Shiloh, η οποία έχει αποφασίσει πως είναι αγόρι και επιμένει να την φωνάζουν όλοι John.

Μετά από μακρά περίοδο προσαρμογής, οι διάσημοι ηθοποιοί αποφάσισαν να μιλήσουν ανοιχτά για την απόφαση αυτή του παιδιού τους και πλέον αναφέρονται σε αυτή σαν ο John και την αφήνουν να ντύνεται με αγορίστικα ρούχα.

Sofia Vergara, πιο όμορφη από ποτέ!

Η Sofia Vergara είναι σίγουρα στα καλύτερά της αυτή την περίοδο. Η σέξι Κολομβιανή σταρ, μάλλον λόγω του ότι είναι τρελά ερωτευμένη το τελευταίο διάστημα, λάμπει όσο ποτέ άλλωστε και αυτό είναι ηλίου φαεινότερο, απλά και μόνο βλέποντας τις τελευταίες της φωτογραφίες.

Πιο σέξυ από ποτέ η Jennifer Lopez

Το αβυσσαλέο ντεκολτέ της Jennifer Lopez, τράβηξε όλα τα φλας στο People Magazine Awards για το 2014.

Μπορεί η Jennifer Lopez να είναι τα διάσημη για τα εκπληκτικά οπίσθιά της, αλλά στην χθεσινή εκδήλωση όλα τα βλέμματα και τα φλας ήταν στραμμένα στο υπέροχο και αβυσσσαλέο ντεκολτέ της!

Η 45χρονη λατίνα καλονή, εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί των βραβείων με μια ολόσωμη φόρμα Zuhair Murad στο χρώμα της σαμπάνιας και έγινε είδηση!

Ακόμα ερωτευμένοι ο Ben Affleck και η Jennifer Garner

Αν και έκλεισαν 10 χρόνια γάμου ο Ben Affleck και η γυναίκα του, Jennifer Garner, ακόμα κάνουν σαν να έχουν μόλις γνωριστεί!

Παντρεύτηκαν πριν μία ολόκληρη δεκαετία, έχουν μαζί τρία παιδιά, κι ακόμα αυτό το όμορφο Χολιγουντιανό ζευγάρι φαίνεται να είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ! Ο τιμημένος με Όσκαρ ηθοποιός και σκηνοθέτης και η πανέμορφη ηθοποιός θεάθηκαν στο Λος Άντζελες να κάνουν βόλτα σε πάρκο, και έμοιαζαν με δύο ανθρώπους που μόλις γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν!

Ο Stephen Harper τραγούδισε το "Sweet Child O' Mine" των Guns N' Roses

Ο πρωθυπουργός του Καναδά, ο Stephen Harper, μέσα στο κέφι και όλο μπρίο, τραγούδισε το "Sweet Child O' Mine" των Guns N' Roses, στο χριστουγεννιάτικο πάρτι του κόμματός του.

Ο Harper μας έχει δείξει και στο παρελθόν τα μουσικά του προσόντα. Αυτή τη φορά, μαζί με τη νέα μπάντα του, τους Van Cats, έπαιξε πλήκτρα και τραγούδησε στο πάρτι του συντηρητικού κόμματος της χώρας του.

Η Kidman μίλησε για όλα στην πρεμιέρα του Paddington

Η Nicole Kidman σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στα πλαίσια της διαφήμισης της νέας ταινίας κινουμένων σχεδίων Paddington, είπε για ποιόν λόγο αποφάσισε να δανείσει για ακόμα μία φορά την φωνή της. Η Kidman απάντησε στον δημοσιογράφο ότι το κάνει για τα παιδιά της.

«Το έκανα για τα παιδιά μου… Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο στον κόσμο να βλέπω στην πρεμιέρα τα παιδιά μου και να τα ακούω να γελούν».

Επίσης μίλησε και για τον ξαφνικό θάνατο του πατέρα της που του είχε αδυναμία ,Antony Kidman, από καρδιακή προσβολή.

Η Kim Kardashian θέλει να κάνει εξωσωματική για να κάνει κι άλλο παιδί!

Η Kim Kardashian, δήλωσε πως προτίθεται να κάνει εξωσωματική γονιμοποίηση για αποκτήσει κι άλλα παιδιά.

Για πρώτη φορά η 34χρονη τηλεπερσόνα αποκάλυψε πως είχε μεγάλη δυσκολία στο να κάνει παιδί. Ήταν έτοιμη κι άλλη φορά να υποβληθεί στην επίπονη και αγωνιώδη διαδικασία της εξωσωματικής γονιμοποίησης για να κάνει παιδί, αλλά τότε ήταν που έμαθε πως ήταν έγκυος στην κόρη της, την North. Είχε μάλιστα ήδη καταψύξει τα ωάριά της.

Λεωφορείο που κινείται με... κακάκια

Και είναι γεγονός το πρώτο παγκοσμίως λεωφορείο που καίει ανθρώπινα κόπρανα. Το λεωφορείο κινείται στο Μπρίστολ της Αγγλίας και μεταφέρει τον κόσμο από το αεροδρόμιο στο κέντρο της πόλης Bath.

Πρόκεται για ένα 40θέσιο λεωφορείο που έχει αυτονομία 300 χιλιόμετρα με ένα γέμισμα. Κάθε γέμισμα ισοδυναμεί με την ετήσια παραγωγή 5 ανθρώπων.

Οι κριτικές είναι εξαιρετικές δεδομένου πως το λεωφορείο κινείται με 100% "καθαρή" ενέργεια.

Να δούμε ποιος τολμηρός θα φέρει την τεχνολογία και στη χώρα μας.

Η Maria Shriver δήλωσε χαρούμενη για τον γιο της και την Miley Cyrus

Πρόσφατα διέρρευσε το ειδύλλιο του Patrick Schwarzenegger και της γνωστής τραγουδίστριας Miley Cyrus.

Αν και αρχικά τα πρώτα δημοσιεύματα ήθελαν την μητέρα του Patrick, την Maria Shriver, να μην είναι και πολύ χαρούμενη με την επιλογή αυτή του γιού της, η ίδια, μέσω του κύκλου της, το διαψεύδει. Για την ακρίβεια, φαίνεται πως είπε πως "αυτό δεν θα μπορούσε να είναι λιγότερο αληθές. Αν ο γιός μου είναι χαρούμενος, τότε είμαι κι εγώ".

Miley Cyrus και Patrick Schwarzenegger πέρασαν μαζί τα 22α γενέθλιά της!

Η Miley Cyrus έκλεισε πριν λίγες μέρες τα 22 της χρόνια. Αυτό που δεν είχαμε προσέξει αρχικά και το είδαμε μετά στις φωτογραφίες, είναι πως τα πέρασε μαζί με τον καινούριο της φίλο, τον Patrick Schwarzenegger, γιο του γνωστού ηθοποιού και πρώην κυβερνήτη της Καλιφόρνια, Arnold Schwarzenegger και της Maria Shriver.

Σύμφωνα με τα κουτσομπολίστικα περιοδικά, οι δυο τους είναι μαζί εδώ λίγο καιρό, αλλά δεν μένουν λεπτό χωριστά. Η Miley, πρώην σταρ του καναλιού της Disney, διάλεξε να φορέσει κάτι λιτό και απέριττο όπως βλέπετε και εσείς.